Zunanja igrala zvabijo deklice in dečke ven

zunanja igrala

Otroški svet bi moral biti napolnjen z igro, veseljem, odrgnjenimi koleni in nasmehom na obrazku. Otroci bi dan morali preživeti tako kot včasih. Po šoli domov na kosilo, naloga, nato do večera zunaj. Ključna beseda tukaj je »zunaj«. Kako sodobne otroke pripraviti do tega, da bi šli ven? Da bi se v živo družili z drugimi zunaj pouka in se igrali? Prav zato se je podjetje Svet igral odločilo, da bodo ponudili zunanja igrala, ki se jim ni mogoče upreti. Ta so privlačna in spodbujajo k igri. Starši se bodo želeli prepričati, da so zunanja igrala varna. Potolčena kolena in komolci so nekaj, kar otrok mora izkusiti, polomljene kosti pa je treba preprečiti. Zato so zunanja igrala izdelana iz najboljših materialov in so trpežna.

Zunanja igrala so mikavna za majhne

Vlogo pri tem igra tudi pesek, ki ublaži morebitne padce bolje kot kakršna koli blazina. Ni skrivnost, da zunanja igrala spodbujajo zdrav razvoj mladostnikov. Ti radi plezajo, a jih računalnik včasih pripravi do tega, da na aktivnost pozabijo. Najdejo se zunanja igrala v obliki velike mreže, po kateri lahko fantek ali punčka plezata po mili volji, in to na varen način. Takšna igra bo okrepila gibalne sposobnosti in mišice. Aktivne mišice pa bodo nadalje omogočale boljše gibanje in telesno zdravje. Barviti kamni bodo pritegnili mlade kot cvetovi čebelico. Morda kateri od njih najde svoj šport, s katerim bo odraščal in ki ga bo naučil discipline.

Zunanja igrala niso tuja večopravilnosti

Pojdite v Svet igral in najdragocenejšemu delu družbe priskrbite zunanja igrala, ki so tako rekoč večopravilna. Spodbujajo k zabavnemu miganju, ki telesu koristi, in druženju. Mladi se vedno pogosteje družijo le na daljavo, pri čemer ne razvijejo pravih socialnih in komunikacijskih veščin. Te je mogoče razviti le v živo. Brez teh njihova osebnost ne bo popolnoma razvita. Poleg te pa razvijajo zunanja igrala še svoje ravnotežje. Slednje je pomembno za vse vsakdanje aktivnosti. Pomaga izboljšati hojo, kar je posebej pomembno za majhne. Dobro ravnotežje bo preprečilo marsikateri padec, ki se lahko konča huje kot z modrico.