Skoči na vsebino

Zložljivo sobno kolo za vsako stanovanje!

zložljivo sobno kolo

Ne marate teči, v bližini ni nobenega hriba, za športne aktivnosti pa nimate veliko časa in bi jih morali stisniti v že tako natrpan urnik? Potem je zložljivo sobno kolo https://www.fitnesshop.si/zlozljivo-sobno-kolo-tunturi-b20 odlična izbira za nekajminutno rekreacijo na dan, sploh, če povrhu živite še v majhnem stanovanju!

Zakaj se odločiti za zložljivo sobno kolo?

Že samo ime pove, da je ključna prednost tovrstnega pripomočka možnost zlaganja, kar pomeni, da je zložljivo sobno kolo primerno za prostore vseh velikosti. Zloži se hitro in enostavno ter ne zavzame veliko prostora, zato ga lahko skrijete kar v shrambo ali omaro in razstavite le takrat, ko ga potrebujete.

tunturi sobno kolo

Veliki zaslon deluje na baterije in prikazuje najpomembnejše statistike med vadbo – čas, hitrost, razdaljo, porabo kalorij, kadenco in srčni utrip. Po želji si težavnost nastavite na eno izmed 8 stopenj obremenitve, za udobnejše premagovanje napora pa poskrbijo ergonomsko oblikovan širok sedež, oblazinjeno krmilo ter udobni pedali. Vadbo pa si lahko popestrite tudi z ogledom vaših najljubših videov ali filmov, saj ima tudi nosilec za tablico, telefon in majhen prenosni računalnik.

Najpogostejša vprašanja, ki se porajajo pred nakupom zlozljivo-sobno-kolo-tunturi-b20

• Ali je to kolo res primerno zame, glede na to, da ne kolesarim? Odgovor je da, zložljivo sobno kolo je odlično za začetnike in občasne rekreativce, saj se sestavi in uporabi takrat, ko ga potrebujete. Primerno je za uporabnike do 110 kg, višino sedeža pa prilagodite svojim potrebam.

• Živim v garsonjeri, ali je res tako majhno, da ne bo jemalo dodatnega prostora? Da, zložljivo sobno kolo je primerno tudi za najmanjša stanovanja, pospravite ga lahko v omaro ali skrijete za vrata.

• Je nakup dobra izbira? Seveda, ne samo, da dobite najbolj praktično sobno kolo, kar si ga lahko zamislite, nudi vam tudi vse, kar imajo veliki – od monitorja s prikazom podatkov in 2-letne garancije. V primeru težav ali neizpolnjenih pričakovanj, pa lahko prejmete povrnjeno kupnino.