Ženski puloverji zavzemajo modne piste!

ženski puloverji

Koronavirus, epidemija in delo od doma so nam pokazali, da je fina, elegantna in razkošna garderoba popolnoma precenjena. Premagali so jo namreč ženski puloverji s kapuco, udobne kratke majice in široke trenirke. Udobja svojega doma in sproščene garderobe smo se tako navadili, da je ta postala stilski outfit, v katerem brez skrbi zapustimo dom in se sprehodimo po mestnih ulicah. Trendom in modnim smernicam že vrsto let sledi tudi znamka GAP in če bi morali njihovo kolekcijo pomlad-poletje 2021 opisati z eno besedo, bi to bilo udobje. Najbolj so nam v oči padli ženski puloverji vseh oblik – klasični, s kapuco, velikimi žepi, pisani, potiskani …

Ženski puloverji za vsako priložnost

Glede na spomladansko vreme, ki nas nikakor ne želi preveč razvajati s sončnimi žarki in poletnimi temperaturami, verjamemo, da bodo ženski puloverji letos stalnica vsake garderobe. Nepogrešljivi so pri delu od doma ali hitrem obisku trgovine, oblečete jih lahko za sproščeno pohajkovanje po ulici, izkoristite za večje udobje na potovanju, nepogrešljiv kos oblačila pa bodo tudi na poletnih piknikih s prijatelji ali večernem sprehodu po obmorski promenadi.

puloverji

Kako jih nositi?

Dovolj je bilo dolgočasja! Čas je, da greste ven in pokažete svojo drzno plat, pa čeprav so v vaši nakupovalni košarici le ženski puloverji. Izbirajte med različnimi kroji in barvami, med modeli s kapuco ali sprednjim žepom, klasičnimi puloverji, jopah na zadrgo ali zanimivo potiskanih ali obarvanih krojih s prepoznavnim napisom GAP. Da so ženski puloverji nepogrešljiv kos v garderobi vsake modne navdušenke, govori tudi dejstvo, da jih lahko kombinirate z različnimi kosi drugih oblačil. V kombinaciji z kavbojkami poustvarite grunge stil 90-ih, v kombinaciji s trenirko se lahko brez skrbi odpravite na potovanje ali po nakupih, v kombinaciji s pajkicami pa boste tudi med športnimi aktivnostmi izgledale šik. Kdo bi si mislil, ampak tudi poletna krila in oblekice čudovito dopolnijo modni ženski puloverji.