Skoči na vsebino

WordPress tečaj za vse male podjetnike

wordpress

Razmišljate o novi spletni strani za svoje podjetja, pa vam finance ne dopuščajo velikih izdatkov za najem spletnega razvijalca? Naj vam na poti do uspeha na spletu pomaga wordpress tečaj, ki ga organizira podjetje Openit. Hitro in učinkovito boste usvojili vse, kar potrebujete za vzpostavitev zanesljivega in uporabniku ter brskalnikom prijaznega spletnega mesta. Na uporabnih delavnicah boste skupaj z mentorjem izbrali primerno temo za svojo spletno stran, wordpress tečaj vam bo pomagal, da boste bolje razumeli, kako uporabniki brskajo po spletu in kupujejo različne vrste izdelkov. Ker vse več ljudi svoje nakupe opravlja preko mobilnega telefona, je to dejstvo potrebno upoštevati tudi pri dizajnu, čemur pravimo »mobile first design«.

 

Tečaj podjetja Openit primeren tudi za marketing specialiste

Želite razširiti svoje kompetence in v svoj spekter zadolžitev na delovnem mestu dodati uporabna znanja  s področja izdelave in vzdrževanja spletne strani ali trgovine? Prijavite se na wordpress tečaj in izvedite vse o izbiri in registraciji domene in gostovanja po konkurenčnih cenah.

wordpress tečaji

V današnjih časih velja, da je potrebno zaposlenim zagotoviti najboljše delovne pogoje ter optimizirati poslovanje v primeru težav in preoblikovanja notranje strukture podjetja. Outsourcing je sicer priljubljena vrsta podpornih poslovnih procesov podjetja, a ne nudi dovolj kontrole nad samim izdelkom, kot je spletna stran. Prihranite na stroških vzdrževanja s strani zunanjega izvajalca, kot je vzdrževanje spletnega mesta, in svoje zaposlene prijavite na kakovosten wordpress tečaj.

 

Najbolj priljubljen odprtokodni sistem za spletna mesta

Največja prednost, ki jo prinaša poglobljen wordpress tečaj, je celostna predstavitev glavnih funkcionalnosti. Naučili se boste osnovne navigacije spletnega mesta ali trgovine, kakšne so razlike med on-site in off-site optimizacijo ter kako lahko s pomočjo enostavnih trikov pridete do dobrih uvrstitev v spletnem brskalniku.

wordpress tečaj

Priljubljen tečaj v Sloveniji koristijo tako star-up podjetniki kot tudi študentje, mali podjetniki, administrativni delavci in vsi, ki jih to področje zanima. Svoja znanja boste lahko z nekaj vaje hitro nadgradili in uspešno aplicirali tudi v praksi.