Skoči na vsebino

Vrhunski računalniški monitorji

monitorji

V koraku s časom smo prešli iz težkih in škatlastih oblik različnih računalniških ekranov, na moderne, dizajnersko oblikovane, ki jih premorejo trenutni monitorji. Ne le, da so zdaj lepši in uporabnejši, tudi prijetnejši so za oči, svetlejši in imajo veliko kakovostnejšo sliko prikaza.

monitorji

Monitorji različnih ponudnikov so primerni tako za delo, kot za zabavo. Najdete jih lahko kar preko spleta pri različnih podjetjih, kot je na primer A1, kjer ponujajo široko paleto le-teh za različne namene.

 

Izbor za vsak okus

Na trgu so vam na voljo različni monitorji, ki so primerni za različne namene uporabe. Vsi so več ali manj moderno oblikovani s tankimi zasloni, visoko resolucijo in blažilom za oči, ki ga danes potrebuje že vsak, ki ga uporablja več ur na dan. Na voljo so torej: poslovni, Gaming, domači in multimedijski, ki se razlikujejo v obliki, velikosti, odzivnem času, osveževanju, tipu matrike in proizvajalcu.

 

Priznani proizvajalci, zdaj tudi pri A1

Izbirate lahko med monitorji priznanih proizvajalcev, ki jih zdaj dobite že po zelo ugodnih cenah. Na voljo so naslednji:

  • Acer (na voljo predvsem za vsestransko uporabo),
  • Samsung (ponuja predvsem Gaming napredne monitorje, ter tudi tiste osnovne),
  • Dell (predvsem za pisarniško delo ter igranje iger),
  • LG (večnamenski + Gaming),
  • HP (za poslovno uporabo),
  • Huawei (vsestranska uporaba).

 

Cena

cenaOkvirno, boste za nekaj osnovnega, odšteli od 8,33 € pa vse tja do 63 €/ mesec. Seveda se v redni ceni takšni monitorji gibajo od 100 € – 1.600,00 €, pa si jih imate možnost pri številnih podjetjih, urediti na od 3-24 obrokov, kjer boste vsak mesec plačali tisto razliko, do polne vrednosti.

Na tak način so seveda tudi tisti najdražji, ponovno na voljo prav vsakemu uporabniku, ki jih je želen imeti. Preglejte različne ponudbe in izberite sebi najprimernejšega še danes, ker lahko.