Vas zanima cena za obnovo strehe?

gerard

Vsaka malo večja obnova na hiši prinese vedno tudi kar visoke stroške s sabo, ki jih je treba nekako sprejeti, če želimo živeti v zdravem okolju. Še posebej se mnogo ljudi boji, ko pride čas za menjavo strehe in takrat najprej vsakega zanima, kolikšna je za obnovo strehe cena. Veliko dejansko odvisno od tega, zakaj je obnova strehe potrebna, saj se cena močno razlikuje od tega dejstva. Če je potrebna obnova strehe zaradi toče, cena ne bo tako visoka za naročnika, saj bo lahko del stroškov dobil povrnjenih od zavarovalnice, v kolikor je bila hiša zavarovana za primer toče. Sicer pa je Gerard na svoji strani lepo opisal, kaj vse se prepleta med seboj in kaj najbolj vpliva na višjo ceno.

Še posebej je težko primerjati med več ponudniki

Ker je za tako visoko investicijo smiselno, da pošljete prošnjo za ponudbo več različnim ponudnikom kritine in več krovcem, da lahko dobite čim boljšo ponudbo za obnovo, pa je po drugi strani za vsakega ponudba tako različna, da se je prav težko znajti. Zato morate natančno preveriti, ali obnova strehe in cena vključujeta enak material, barvo, profil, dodatke, dobavo, namestitev, žlebove, DDV, letve, odstranitev in odvoz stare kritine, ali ima krovec svoje delo zavarovano, ali krovec zahteva, da nek drugi izvajalec odstrani staro kritino in letve in tako cena za obnovo strehe tega dela sploh ne vključuje ter ali cena obnove strehe vključuje soglasje sveta, ali se morate ukvarjati s tem sami

Pri Gerardu dobite vse vključeno

Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da ima Gerard za obnovo strehe ceno, ki je najvišja od vseh, pa morate upoštevati, da imajo najboljšo možno kritino na trgu, hkrati pa njihova cena za obnovo strehe vključuje čisto vse stvari, ki jih to delo zahteva. Pri njih torej na koncu ne dobite bistveno višjega zneska za plačilo, kot ga dobite drugje, saj krovci ne navedejo vseh stroškov, ker želijo biti najcenejši v ponudbi.