V Fitnesshop po tekmovalne kettlebell uteži

kettlebell uteži

Profesionalni športniki zagotovo zelo dobro vedno kje se dobijo najboljše kettlebell uteži in mnogi izmed njih prisegajo na trgovino Fitnesshop, saj je to trgovina, kjer se poleg tekmovalnih kettlebell uteži dobi tudi vsa druga potrebna oprema za pridobivanje moči in fizične kondicije, ki je nujno potrebna za vsakega športnika. Hkrati pa so v tej trgovini tudi zelo poznani po odličnem svetovanju pred, med in po nakupu, nudijo pa tudi servis pri njih kupljene opreme. Na vašo željo, pa vam vso opremo kupljeno pri njih tudi dostavijo in zmontirajo na želenem naslovu. Torej, nudijo popolno oskrbo svojim kupcem.

Značilnosti tekmovalnih kettlebell uteži

Kettlebell uteži, ki jih prodajajo v trgovini Fitnesshop so narejene iz jekla in imajo več značilnosti po katerih se razlikujejo od drugih uteži. Zelo enostavno jih je ločiti po teži, saj ima prav vsaka teža svojo barvo, npr. 8 kilogramska je vedno v roza barvi, 16 kilogramska v rumeni barvi, itd. Tekmovalne kettlebell uteži morajo imeti prav vse povsem enako obliko, in to ne glede na težo. Oblika mora biti povsem enaka v celoti oz. od ročaja pa vse do spodnjega dela same uteži. Posebnost pri tej športni opremi so tudi pravokotni ročaji, zato je premer ročajev manjši kot pri drugih vrstah tovrstne športne opreme. Prednost pravokotnih ročajev pa je v tem, da se utrujenost manj pozna tudi pri velikem številu ponovitev določene vaje, kar pa je za tekmovalne kettlebell uteži ključnega pomena. Sam ročaj pa je zasnovan tako, da omogoča boljšo absorbcijo krede, kar je zopet zelo pomembno pri večjem številu ponovitev določene vaje.

Fitnesshop nudi tudi ostale kettlebell uteži

Poleg tekmovalnih se v tej trgovini dobijo tudi litoželezne, vinil in PVC kettlebell uteži in prav vsake so namenjene določeni kategoriji športnikov, npr. vinil so predvsem za fitnes centre in domače telovadnice, dočim so PVC idealne za začetnike, saj imajo plastično zunanje ogrodje in zato ne bodo tako zelo poškodovale tal, kot se to lahko pripeti pri jeklenih ali litoželeznih.