Skoči na vsebino

V Bet at Home Slovenia lahko uživa

bet at home slovenia

Stavnica Bet at Home Slovenia ima že veliko privržencev in to zato, ker je ena redkih tujih stavnic, ki je prevedena v slovenščino. Ključnega pomena za dvig popularnosti Bet at Home Slovenia pridobi ravno s prevodom, poleg tega pa še zato, ker nudi zares mamljive bonuse. Z Bet at Home Slovenia dobi eno zelo resno konkurentko nacionalni stavnici, pa čeprav se država Slovenija na vse kriplje trudi onemogočiti delovanje vsem tujim stavnicam, da bi tako nacionalna obdržala primat in monopol. Največji intuziasti pa vedno znova in znova omogočijo delujočo povezavo do te zelo zanimive tuje ponudnice iger na srečo, športnih in ostalih stav.

 

Z Bet at Home Slovenia do 100 € bonusa

Z enim od bonusov Bet at Home Slovenia oz. igralci stav iz Slovenije pridobijo kar 100 €. Res pa je, da je pri tem potrebno upoštevati bonusna pravila. Namreč, stavnica Bet at Home Slovenia podari 100 € tistemu, ki se prvič registrira v to stavnico in hkrati s prvo registracijo tudi vplača vsaj 200 € in nato ta znesek tudi štirikrat obrne, in to s stavami pri katerih je kvota vsaj 1,70. To pomeni, da je potrebno igrati stave si izplačevati dobičke in po prvem vplačilu vsaj še 3× vplačati vsaj 200 €. Ta vplačila so lahko iz priigranih dobičkov ali pa iz novega denarja, če pri stavah niste bili uspešni. Šele po četrtem vplačilu Bet at Home Slovenia omogoča izplačilo podarjenega bonusa.

 

Z Bet at Home Slovenia ima vse enako kot tujina

S prevodom tega tujega spletnega portala v slovenščino so slovenski igralci iger na srečo, športnih in ostalih stav dobili povsem enake možnosti, kot jih ta stavnica omogoča v vseh ostalih državah širom sveta. Nudi zares ogromno število možnosti, zato je s tem zelo velika tudi možnost lepih dobičkov, ki so povsem realni, če se zgolj malo poglobite v delovanje tega spletnega portala in če vsaj malo spremljate določen šport in stavite le na tekme v vam poznanem športu oz. dogajanju v njem.