Skoči na vsebino

Uporabite izjemen Bet at Home bonus!

bet at home stavidoma

Če želite izkoristi izjemen Bet at Home bonus, ki vam ga ponuja spletni portal Stavidoma, si tukaj preberite kako to lahko enostavno naredite. Omenjeni Bet at Home bonus je namreč namenjen vsem novim članom te zelo popularne stavnice, ki ima ne le v Sloveniji, temveč po celem svetu številne zares zadovoljne in zveste uporabnike.

Če tudi vi že nekaj časa razmišljate, da bi se podali v svet športnih stav, je sedaj za to prava priložnost. Svoj začetni kapital si namreč lahko sedaj precej povečate, kar pomeni da bo vaša odskočna deska veliko prožnejša. Z več denarja boste lahko stavili več in posledično tudi zaslužili več. Ne samo večje vsote, stavili boste lahko na večje število dogodkov, kar vam bo dalo lep vpogled nad širino, ki jo ponuja ta športna stavnica.

Tukaj preberite koliko znaša Bet at Home bonus na portalu Stavidoma

Znesek tega začetnega bonusa je odvisen predvsem od vas samih. Njegova višina se namreč povečuje z vašim vložkom. Ob vplačilu denarja na vaš virtualni račun boste dobili še Bet at Home bonus, ki znaša kar polovico zneska, ki ste ga vplačali. Največja vrednost, ki jo lahko dobite je dvesto evrov. To pomeni, da lahko vplačate štiristo evrov in ob tem dobite še dodatnih dvesto. Zatem se igra lahko začne. Na voljo boste imeli kar šesto evrov, znesek pa lahko s pametnimi stavami zelo enostavno še povečate.

stavidoma bet at home

Kje lahko uporabljam to stavnico?

Ker gre za zelo priljubljeno stavnico, so upravljalci poskrbeli da ni dostopna le na računalniku, temveč stave lahko polagate tudi na telefonu. Zavedati se morate tudi, da je potrebno ob vsakem vplačilu na vaš virtualni račun nakazati vsaj deset evrov. Ne bo pretežko, kajne? Če niste preveč tehnično podkovani, pa se seveda lahko odpravite tudi na številne točke po celotni državi, kjer vam bodo pri polaganju stav pomagali prijazni uslužbenci.