Skoči na vsebino

Udobno in mehko ležišče le klik stran

ležišče

Ali ponoči dobro spite? Vam je neudobno in se premetavate? Se zjutraj zbujate z razbolelim vratom in otrdelo hrbtenico?

vstajanje

Morda potrebujete udobnejše ležišče, ki se vam bo bolj prilegalo in vaši hrbtenici nudilo ustrezno oporo. Ste vedeli, da si ga lahko naročite kar prek spleta? V spletni trgovini Salon pohištva: https://www.salonpohistva.si/lezisca boste nedvomno našli ustrezno ležišče zase ali za svoje otroke, saj so vam na voljo v različnih dimenzijah in polnilih. Za dobro oporo med spanjem so najprimernejša penasta ležišča, ki obenem nudijo občutek mehkega udobja. Lahko izbirate med različnimi penastimi polnili, ki lahko vsebujejo različne vrste pen, od spominske, poliuretanske do hladno valjane pene.

Zračno ležišče za zdrav spanec

Za ugodno ceno lahko kupite izredno kakovostno ležišče s hladno valjano peno. Takšna vzmetnica ima vgrajenih pet con in zaradi svoje strukture dobro podpira hrbtenico. Jedro vzmetnice, ki je izdelano iz visoko elastične hladno valjane pene ima tanke, prečne zareze različnih globin. Te so razporejene tako, da tvorijo pet con. Skozi njih v ležišče in iz njega kroži ravno pravšnja količina zraka, s čimer je onemogočeno pregrevanje telesa. V osrednjem delu je v vzmetnici dvocentimetrska plast spominske pene, ki telesu nudi močno oporo v vseh točkah, obenem pa pričara topel in nežen občutek lahkotnega objema.

Antibakterijske in antialergijske prevleke

ležišče

Ker ponoči ležimo in mirujemo, je naše telo po celotni površini v stiku s podlago, na kateri spimo, zato je treba posebno pozornost nameniti tudi prevlekam. Najbolj praktične so snemljive in pralne prevleke, prekrite z dodatno zaščito proti bakterijam. Nič se ne more primerjati z občutkom, ko se uležemo na čisto, sveže oprano rjuho. Tako boste ohranjali čistočo in svež videz postelje. Za alergike je priporočljivo poiskati ležišče z antialergijsko prevleko ter z vgrajeno zaščito proti pršicam, ki jo ravno tako lahko operete v pralnem stroju. Če po vsem napisanem že točno veste, kakšno ležišče si želite, potem obiščite Salon pohištva in oddajte naročilo.