Stave William Hill že od leta 1934

william hill stavnice

Stavnica William Hill je ena najstarejših stavnic na svetu, hkrati pa je tudi ena najbolj popularnih po celem svetu, saj na njej stavijo danes že praktično igralci stav iz celega sveta. Zakaj je tako popularna, zato ker so stave William Hill dostopne preko interneta in tako dostopne komur koli, ki to želi. Tako so v Sloveniji dostopne preko spletne stavnice Betsonhand, preko katere lahko vplačate svoje stave na vse bolj znane svetovne športe in to ne zgolj na tekme prvih lig, ampak pri marsikaterem športu tudi na amaterske lige. To velja še posebej za nogomet, košarko, rokomet ter še nekaj drugih športov in vsekakor za konjeniške dirke, ki so paradni konj stavnice William Hill.

William Hill začel s stavami na konjske dirke

Začetki stavnice William Hill so bili na konjskih dirkah, saj ima stavnica sedež v Veliki Britaniji, kjer pa so konjske dirke popularne že zelo dolgo, zato je tudi logično, da je ta stavnica začela s stavami prav v tem športu. Kasneje pa so odgovorni dodajali vedno več in več športov, tako da danes William Hill omogoča stave na praktično vse svetovne športe in ker so svoje poslovanje razširili tudi na internet tudi praktično po celem svetu, v Sloveniji preko spletne stavnice Betsonhand.

William Hill vplačila in izplačila

Na stavnico William Hill lahko povsem enostavno vplačate praktično preko vseh bolje poznanih načinov vplačil, kot so PayPal, Skrill, bančne kartice (Visa, Mastercard) ali pa kar preko bančnega nakazila. Tudi registracija je povsem enostavna, torej vse kar je potrebno vam narediti je, da se usedete za računalnik, se registrirate, vplačate denar, ki ste ga pripravljeni nameniti stavam na stavnici William Hill ter prvič stavite. Izplačila pa ravno tako potekajo zelo enostavno praktično preko vseh načinov kot so možna tudi vplačila. Podrobna navodila najdete na spletni strani, v slovenščini na spletni strani spletne stavnice Betsonhand.