Športni portal s širokim izborom stavnic

športni portal

Spletno mesto oziroma Športni portal pod svojim okriljem združuje več različnih stavnic, pri čemer vsaka izmed njih ponuja različne možnosti za stave in igre na srečo. Vsaka stavnica ima tudi svoje značilnosti v raznolikih ponudbah, kot je na primer možnost cashouta, bonusi ob registraciji in nabor dogodkov, na katere lahko stavite.
Na osnovni spletni strani lahko prebirate tudi aktualne stavne nasvete, ki vam bodo pomagali pri izbiri, na katero nogometno tekmo staviti denar. Stavni nasveti za posamezen dan so na voljo tudi za tenis in ostale tekme. Prav tako lahko spremljate lestvico nogometnih tekem, kot je angleška Premium League, španska LaLiga, nemška Bundesliga in italijanska nogometna liga Serie A.

Športni portal z aktualnimi stavami

Na spletnem mestu lahko kadarkoli pregledate vse stave za šport, ki se odvijajo v določenem dnevu. Seznam stav pa se redno posodablja, zato so vam na voljo le vplačila tistih kvot tekem, ki še niso bile odigrane. Tu lahko kliknete na posamezno kvoto. Če želite pa vas bo stran preusmerila na določeno stavnico, kjer se boste lahko registrirali in za to pridobili številne ugodnosti, kot so bonusi ob registraciji.

Stavnice s stavami v živo

Interaktivni Športni portal nudi, da na vseh večjih stavnicah, kot so Bet at home, Bet 365, William Hill, 22BET in 1XBET, lahko igrate današnje stave tudi v živo. Tako lahko vplačate kvoto tudi, ko tekma že poteka. Pri tem pa se kvote lahko sproti spreminjajo. Pri stavah v živo so na voljo različni stavni tipi, kot je na primer 1×2, Under and Over ter stave na točen rezultat tekme.

Prenosi vseh tekem v živo

Preko spletnega mesta Športni portal lahko dostopate do stavnice Bet365, kjer se lahko registrirate in izkoristite možnost za brezplačen in kakovosten prenos vseh tekem v živo, ne da bi pri tem gledali vsiljive reklame. Za ogled tekem v živo morate imeti aktiven račun. Prednost je tudi v tem, da lahko med različnimi prenosi tekem preklapljate v brskalniku in iščete nove priložnosti za dobitke.