Samsung Galaxy S20, naš nepogrešljiv sopotnik

samsung s20

Ta mobilni telefon predstavlja top zadevo nove generacije. V sebi skriva izredno zmogljivo inteligentno baterijo, ki se prilagodi navadam uporabnika telefona in tako traja veliko dlje. Samsung Galaxy S20 ima povsem nov in posodobljen varnostni sistem, ki ga je razvil proizvajalec. Omogoča vam, da vaši zasebni podatki res ostanejo zasebni. Ob tem si lahko vse vsebine ogledate na velikem, 17cm neskončnem zaslonu. Gre za izredno zmogljiv telefon, ki predstavlja osebni računalnik, kinodvorano, profesionalnega fotografa in še veliko več v eni samo napravi.

Fotografi zdaj uporabljajo Samsung Galaxy S20

Zasebne pa ostanejo tudi vse osupljive fotografije, ki jih je moč posneti s tem telefonom. Ta mobilnik v sebi namreč skriva kar tri kakovostne fotografske aparate ločljivosti 108 milijonov slikovnih točk (Wide), 48 milijonov slikovnih točk (Telephoto) in 12 milijonov slikovnih točk (Ultra Wide). Ima tudi senzor globine. Posnetke lahko približate kot še nikoli. Samsung Galaxy S20 Ultra ima namreč vgrajeno 10- kratno hibridno optično povečavo in 100- kratno super ločljivo povečavo. To pa če ni vse. Navdušeni boste namreč nad nočnimi posnetki oziroma posnetki ob šibki svetlobi. Kombinacija treh kamer namreč lahko posname neverjetne posnetke z manj motnjami in zameglitvami. Ker ima vgrajene večje slikovne senzorje in umetno inteligenco, lahko tudi ponoči naredite enako kvalitetne posnetke kot ob dnevni svetlobi.

Samsung Galaxy S20 je umetnik 21. stoletja

Zamegljene in ‘premaknjene’ posnetke lahko pustite v 20. stoletju. Samsung Galaxy S20 ima namreč vgrajeno umetno inteligenco za stabilizacijo, ki nadzoruje Ko snemate video vsebine, vam Samsung Galaxy S20 omogoča, da iz njih izluščite zelo kvalitetne fotografije. Kakovost 8K namreč posneto sličico spremeni v ostro fotografijo, ki s ponosom lahko krasi tudi steno vašega stanovanja.

Mobilni telefon že dolgo ni več le sredstvo za telefoniranje. Po eni strani predstavlja vso tehnologijo, ki jo potrebujemo, ko smo na poti. Z njim lahko upravljamo naš dom, gledamo filme, urejamo dokumente, plačujemo račune. Z mobilnim telefonom Samsung Galaxy S20 so vse te funkcije preproste, zabavne in kvalitetne. Zato ne izbirajte preveč, ta model mobilnika je namreč brez dvoma pravi za vas.