Skoči na vsebino

S soundbar zvočniki bo poslušanje še večji užitek

Ustvarite hišni kino, ki ga bodo vzljubili tudi vaši otroci! Soundbar zvočniki so izredno nevpadljivi zvočni elementi, ki jih lahko enostavno skrijemo za velik TV ekran in uživamo v 100 % čistem zvoku. Na sistem se lahko hitro povežete s povezavo Bluetooth, zvočniki, ki jih lahko vidite na povezavi https://www.a1.si/nakupovalnica/audio-video/soundbar-zvocniki, so vsestranski in imajo vgrajen vhod AUX ter RCA.

Zvočni sistem lahko namestimo tudi na steno, zaradi enostavnega dosega ga po navadi apliciramo pod TV ekran. Zvok, ki ga oddajajo tanke enote TV ekrana, je težko poslušljiv, zato bodo soundbar zvočniki poskrbeli za boljšo izkušnjo poslušanja in gledanja filmov. Uživajte v svoji najljubši oddaji brez hreščanja in ostalih motenj. Nakup, ki ga ne boste nikoli obžalovali.

Še boljša izkušnja gledanja s soundbar zvočniki

Zvočna letev torej služi kot zvočni podaljšek vašega TV sistema. Nekateri elementi imajo dodano še eno funkcijo, in sicer nizkotonec, ki še boljše prevaja zvok in uravnava predvsem nizke tone. Na ta način je zvočna slika še bolj čista in posledično omogoča sproščujoče doživetje filmskih večerov.

Soundbar zvočniki bodo rešili vse vaše težave in vas ne bodo pustili ravnodušne. Na avdio sistem se lahko enostavno povežete tudi preko Bluetooth povezave in uživate ob predvajanju svoje najljubše pesmi.

Za vse ljubitelje kina

Obožujete zvočne efekte velikih kino dvoran? Zdaj si lahko prav tako vzdušje pričarate v objemu svojega doma, s soundbar zvočniki, ki bodo poskrbeli za kakovostno ozvočenje vaše dnevne sobe. Pred nakupom preverite bogato ponudbo avdio elementov in izberite pravega za svoj dom. Pestra izbira vključuje izdelke različnih proizvajalcev, oblik in velikosti.

Zvočniki se razlikujejo tudi glede na frekvenco, razpon in najvišjo jakost zvoka. V nekaterih primerih zvočne elemente spremlja tudi ojačevalec, o moči posameznega izdelka priča število vatov (W) in Herzi (Hz). Podprite šibek avdio sistem vašega obstoječega TV seta in izberite močne zvočnike, ki bomo pričarali nepozabne filmske večere.

Oznake: