Resseler gostovanje je primerno za agencije

si shell

Ravno iščete primernega ponudnika za gostovanje vaše spletne strani, pa se povsem izgubljate med različnimi ponudbami paketov in tudi različnimi ponudniki? Potem imate verjetno kar težave z različnimi izrazi, če se podajate v to področje prvič. Če ste naleteli na zelo visoko ceno za gostovanje, ki presega 100 € ali pa nekaj 100 € na leto, gre verjetno tu za reseller gostovanje, ki ni namenjeno posamezniku, ki bi si rad uredil hosting svoje spletne strani, temveč je reseller gostovanje namenjeno bolj agencijam oz. podjetjem, ki želijo ponuditi hosting v okviru svoje celostne rešitve v povezavi z vzpostavitvijo spletne strani. Se pravi je reseller gostovanje namenjeno za neko podjetje, ki npr. izdela spletno stran za svojo stranko, da pa se le – ta ne lovi in sama ne išče pravega paketa zase, pa ji izdelovalec spletne strani uredi gostovanje, pri čemer pa stran ne gostuje pri njemu.

Za reseller gostovanje je pomembna kakovost

Podjetje, ki ponuja gostovanje na tak način, seveda želi, da je tudi ta storitev zelo kakovostna, da se slučajno ne bi zgodilo, da je njena stranka z vsem zadovoljna, samo z gostovanjem pa ne, kar pomeni, da se tudi spletna stran ne odpira hitro, nič ne deluje ustrezno hitro, kar seveda vpliva tudi na prodajo. Če si tega kot posrednik ne želite, ker je res najbolj banalna stvar v celotnem paketu storitev, si zagotovite kakovostno reseller gostovanje, torej takšno, na katerega se boste lahko zanesli, da bo delovalo ustrezno, da ima ustrezno uporabniško podporo ter da je v reseller gostovanje vključeno tudi vzdrževanje strežnikov, na katerih so spletne strani.

Reseller gostovanje je tudi zelo praktično

Stranke si danes želijo celostne rešitve in v kolikor izdelujete spletne strani, izvajate SEO strani, kakšno oglaševanje ipd., potem je prav, da znate svoji stranki tudi svetovati v povezavi z uporabniško izkušnjo, kamor pa tudi hosting sodi. Če imate sklenjeno primerno reseller gostovanje, potem ste lahko tudi korak pred konkurenco, saj lahko stranki ponudite nekaj več, v zameno za to pa nimate nikakršnega dodatnega dela in ne potrebujete dodatnega zaposlenega, saj vse za vas ureja ponudnik, pri katerem ste sklenili reseller gostovanje.