Skoči na vsebino

Prevozi oseb na varen in udoben način

prevoz skupin

Se s svojo družbo ali sodelavci odpravljate na zabavo, poslovno večerjo ali mogoče le na izlet in bi se radi vsi skupaj peljali ter tako privarčevali pri stroških goriva? Če gre za več udeležencev, potem so vsekakor smiselni prevozi oseb z najetimi kombiniranimi vozili. V primeru, da ste manjša skupina pa se lahko odločite za prostornejše osebno vozilo.

Storitve, kot so prevozi oseb, ponuja med drugim podjetje Agio na svoji spletni strani, kjer lahko izpolnite obrazec in takoj preverite, če vam bo na predvideni datum vašega odhoda na voljo ustrezno vozilo ter ga tako lahko nemudoma rezervirate.

prevoz skupin z kombijem

Prevozi oseb so možni tudi če gre samo za eno osebo

 

Kljub temu, da se načeloma prevozi oseb izvajajo za potrebe prevoza več potnikov, je vseeno možno najeti vozilo in voznika, če sami potrebujete prevoz. Ne glede na to, ali gre za posameznika, manjšo skupino ali zaključeno družbo, ki se odpravlja na poroko, praznovanje, poslovno večerjo ali zabavo, voznik vas bo počakal na dogovorjenem mestu in vas odpeljal na želeno destinacijo.

Na tak način so možni tudi prevozi oseb, ki se odpravljajo na simpozije, strokovna srečanja, izobraževanja ali koncerte. Najpomembneje je seveda prav to, da je storitev popolnoma prilagojena stranki.

 

prevoz oseb

Pogoji, ki jih morate upoštevati pri najemu

 

Glede na vaše potrebe je možno na spletni strani podjetja Agio rezervirati različna vozila, torej ali kombinirana ali tista, ki so le malo večja in prostornejša, prevozi oseb pa so možni tako za poslovne kot osebne namene. Pri najemu pa je potrebno vedeti, da potrebujete veljavni osebni dokument skupaj s vozniškim dovoljenjem in kreditno kartico.

Za pravne osebe velja možnost prevzema vozila po plačanem predračunu, ponudniku najema pa morajo izročiti tudi naročilnico z navedenim trajanjem najema. Naročilnica služi tudi kot kritje morebitnih kasnejših stroškov, ki bi lahko nastali po plačilu osnovne najemnine. Za uspešen najem mora stranka izpolnjevati vse navedene pogoje.