Skoči na vsebino

Prenosniki za kakovostno izvedbo nalog

HP zbook 15 G3

Na računalnikih opravljamo vse več zahtevnejših nalog, ki se povečujejo tudi količinsko, zato nam je vse bolj pomembna dobra zmogljivost za pravo ceno. Ker naše delovne naloge postajajo tudi vedno bolj mobilne, saj delo opravljamo od doma ali na službeni poti in v tujini, narašča povpraševanje po ustreznih prenosnikih. Eden takih je HP zbook 15 G3, ki ga odlikuje nekaj vrhunskih lastnosti, ki omogočajo izvedbo nalog na najbolj kakovostni ravni. Za ogled in še več informacij kliknite na povezavo: in se prepričajte na lastne oči.

HP zbook 15 G3

Pregled tehničnih podrobnosti HP zbook 15 G3

Ima izjemno hiter disk 256 GB SSD, zelo zmogljiv procesor IntelCore i7 6820 HQ in profesionalno grafično kartico NVIDIA Quadro M2000M 4GB, ki je zasnovana za tehnične programe ter zahtevne kalkulacije. Zaslon v velikosti 15,6” oziroma 39,6 cm po diagonali ponuja dobro preglednost. HP zbook 15 G3 ima tudi trpežno ohišje in elegantno obliko ter je enostaven za prenašanje. Baterija je zmogljivejša kot pri modelu G2, in sicer se je po navedbah proizvajalca njena življenjska doba povečala za več kot 70 % oziroma je trajanje baterije precej daljše.

HP zbook 15 G 3

Rabljeni oziroma obnovljeni prenosniki

Za povsem novo in zmogljivo različico moramo odšteti več kot za običajnega, vendar pa lahko prihranimo, če se odločimo za nakup rabljenega oziroma obnovljenega. Profesionalno obnovljeni računalniki namreč prestanejo zahteven postopek renovacije in so povsem primerljivi z novimi, poleg tega pa ponudniki nudijo tudi najmanj dvanajstmesečno garancijo. Pogosto taki računalniki tudi nimajo visoke starosti oziroma so v povprečju lahko stari le 2-3 leta. Če vzamemo ponovno za primer HP zbook 15 G3, ki spada v višji cenovni razred, bi pri kupovanju novega morali odšteti nad 2.000,00 EUR, medtem ko je rabljeni HP zbook 15 G3 na voljo tudi pod 1.000,00 EUR z vključenim DDV, kar pa razmerje cena-kakovost nadvse približa kupcu.