Skoči na vsebino

Potovanje v ZDA malo drugače

potovanje v ZDA

Veliko ljudi je že bilo v ZDA na ali drugačen način, ampak na način kot ga organizira turistična agencija Shappa pa mogoče še ne. Če še niste bili na tak način v ZDA, vam toplo priporočamo, da si vzamete slab mesec dni časa in se odločite za to čudovito potovanje v ZDA, saj je le – to organizirano s strani izkušenih vodičev in je zato zelo pestro in nepozabno. Še vsi, ki so se odločili za to dogodivščino so bili več kot zgolj navdušeni, mnogi so se odločili tudi, da to potovanje v ZDA čez leto ali dve ponovijo. Vodiči so namreč izredno izkušeni in znajo popotniku povedati res vse, pa še to na način, ki je popotniku zanimiv in razumljiv, zato se popotniki tudi vračajo in ponavljajo to potovanje v ZDA tudi večkrat.

Potovanje v ZDA poteka po pestri turi

To potovanje v ZDA zajema obisk več različnih znanih parkov, kot so npr. Yellowstone, Yosemit, puščavo Doline smrti, nepozabni Grand Canyon, Antelope Canyon, Bryce Canyon, mogočni Zion, Monument Valley, Arches park in druge naravne lepote ZDA. Potovanje v ZDA pa seveda ni zgolj po parkih in puščavah, ampak se obiščejo tudi velemesta, kot sta npr. San Francisco in Las Vegas. Za vse navdušene popotnike pa se avantura podaljša še za 3 dni in se obišče še (za mnoge center sveta) New York. Ključnega pomena pa je, da zadevo vodijo izkušeni vodniki turistične agencije Shappa, ki vse skupaj naredijo še bolj popolno kot je že samo po sebi.

Nepozabno potovanje v ZDA

Zadeva je zapeljana tako, da je to potovanje v ZDA za vsakega, ki se odloči zanj prav zares nepozabno doživetje. Vodiči poskrbijo za marsikatero drugačno doživetje, kot če bi se za potovanje v ZDA odločili v lastni režiji. Kot prvo, vodiči poznajo vse znamenitosti in znajo tudi opisati tako, da je to popotnikom zanimivo in da uživajo v popotovanju, kot drugo pa vedo tudi kje se najdejo posebni kraji, pa naj si bodi to kraji s posebnim razgledom ali pa zgolj najboljše vaške gostilnice.