Skoči na vsebino

Potovanje na Bali za iskrico v očeh

potovanje na bali

Se spomnite, kdaj ste si nazadnje privoščili počitnice? Osemurni delovnih od ponedeljka do petka terja svoje. Napor, stres in premalo časa za prijetne aktivnosti in preživljanje časa z družino vam kradejo energijo in dobro voljo. Povsem mogoče je, da imate obdobja, ko ste naveličani vsega. Takrat je preprosto treba zamenjati okolje. Vzemite si čas zase in družino ter se odpravite z agencijo Shappa na potovanje na Bali. Seveda pa tovrstni priboljški niso rezervirani le za poročene in starše. Tudi samski se lahko odločijo za potovanje na Bali. Odhod na pot je najboljši način, da spet najdete tisto iskrico, ki je morda ugasnila v vaši očeh.

 

Potovanje na Bali oz. v nebesa na zemlji

Na osupljivo lepe plaže, do prečudovitih vodnih slapov in mize, obložene z dobrotami, vas popelje potovanje na Bali. Organizira ga tudi potovalna agencija Shappa, ki se obljublja, da boste videli najlepše, kar lahko otok ponudi. Ljubitelji kulture, športa in narave, ni pomembno, med katere se štejete, potovanje na Bali bo izkušnja, ki je ne boste pozabili. Kulturniki se bodo navdušili nad umetnostjo, pripovednim otoškim plesom in templji. Ljubitelji narave bodo potovanje na Bali izkoristili za obisk slapov, Svetega opičjega gozda, jezer in vulkana. Za počitek bodo popolne rajske plaže. Aktivni, ki ne bodo želeli počivati, bodo lahko izbirali med vrsto športov.

 

Potovanje na Bali za sladokusce

Lahko prekolesarite spektakularni otok ali med potapljanjem raziščete, kaj se dogaja v turkiznem morju. Tisti, ki jih je strah potapljanja, se bodo lotili snorklanja. Slapovi pa niso primerni le za občudovanje. V njih se lahko tudi kopate in se počutite, kot da ste stopili v reklamo za gel za tuširanje. Na svoj račun bodo prišli tudi deskarji na vodi. Po pokurjenih kalorijah vas bo zanimalo, kaj lahko daste pod zob. Naužili se boste svežega eksotičnega sadja, ki bo veliko bolj okusno, kot je to, ki ga kupite doma.