Skoči na vsebino

Potovanja, ki pometajo s predsodki

shappa

Nekateri posamezniki tako zelo verjamejo raznim stereotipom ali klišejem (ki so lahko žaljivi ali celo nevarni), da določenim tujcem naredijo krivico. Pomagajo vzbuditi in gojiti negativne občutke do tujcev, kot so sovraštvo, nezaupanje in zaničevanje ter posmehovanje. Najhitreje in najučinkoviteje lahko takšne stereotipe razblinijo potovanja. Najboljša so takšna, ki jih organizira potovalna agencija Shappa. Razlogov za to je več. Gre za prav posebno agencijo, ki organizira posebna potovanja, popolnoma prilagojena posameznim skupinam. Njihova posebnost je popolna prilagodljivost. Zelo dobra politika omogoča, da ob bolezni ni treba plačati potovanja, enako velja tudi za tiste, ki si premislijo.

 

Potovanja, ki pometejo s splošnimi prepričanji

Na potovanja vas bodo vodili vodniki, ki so sami zelo izkušeni potniki. Prav vsi so videli že precejšen kos sveta in se odlično znajdejo v tujini. Ko vas bo pravi poznavalec peljal na potovanja, boste hitro uvideli, ali ste pravzaprav imeli napačne predstave glede kakšne kulture. Že Mark Twain je rekel, da so potovanja usodna za predsodke, fanatičnost in ozkoglednost. Potovalna agencija Shappa vas popelje na vse konce sveta. Organizirana so tako klasična potovanja, kot so smučanje v Italiji ali Avstriji, popeljejo pa vas tudi v eksotične kraje. Prednost je ta, da so vsi vodniki strastni popotniki že leta in znajo poiskati najprivlačnejša mesta in aktivnosti.

 

Potovanja, ki ostanejo v spominu

Njihov pristop k organizaciji je oseben in poseben, načrt izleta izdelajo posebej za skupino. Takšna potovanja so pravzaprav odkrivanje sveta. Hkrati boste odkrili del samega sebe in morda sklenili prijateljstva za vse življenje. Skupine so namenoma sestavljene iz 12 do 19 ljudi, zato so intimne in imate možnost, da se bolj spoznate. To naredi potovanja še pestrejša. Pravilo je, da se vse plačuje sproti, zato je mogoče prilagajanje glede nočitev in izbire obrokov. Zvestoba je tukaj nagrajena: Zveste stranke lahko dobijo popust v višini 40 evrov. Obljubljena so doživetja in zabava, zato nikar ne oklevajte in se podajte na pot.