Postelja v omari je namenjena predvsem manjšim stanovanjem

Dvižna postelja

Veliko ljudi prebiva v majhnih stanovanjih, kjer jim še kako primanjkuje prostora. Ravno zato je potrebno, da poskrbijo, da je pohištvo v njih pravilno razporejeno ter da je tudi primerne velikosti. V nasprotnem primeru se dogaja, da se vsakodnevno soočajo s prostorsko stisko. To lahko vpliva tudi na njihovo kakovost bivanja, posledično pa tudi na njihovo počutje. Tega se zavedajo tudi sodobni proizvajalci pohištva, ki na trg postavljajo pohištvo, ki je primerno predvsem za taka stanovanja. Med tako vrsto pohištva sodi tudi vedno bolj priljubljena postelja v omari, ki jo lahko dobimo že po izjemno ugodni ceni.

Podnevi omara, ponoči postelja

Postelja v omari je kos pohištva, ki ga lahko srečamo predvsem v manjših stanovanjih in garsonjerah. Gre za posebno obliko postelje, ki jo podnevi lahko skrijemo v omaro. Tako imamo čez dan na razpolago veliko več prostora, ki ga lahko uporabimo za kaj drugega. Obiskovalci našega doma niti posumili ne bi, da je v omari skrita postelja, če jim tega ne bi sami povedali.

PosteljaPostelja v omari potrebuje zelo malo globine

Ena od izjemnih prednosti postelje v omari je tudi ta, da pri nameščanju v omaro potrebuje le malo globine. Tako velja za povsem nemoteči element v našem prostoru. Za tak element je značilen tudi izjemno enostaven sistem odpiranja, ki omogoča, da se skrita postelja lahko spremeni v udobno ležišče. Za skrito posteljo velja, da se lahko vgradi kot samostojen element ali pa kot del vgradne omare, knjižnega regala ali česa podobnega. Najpogostejše dimenzije takega elementa so 140×200 ali 160×200 centimetrov. Izbiramo pa lahko med številnimi barvami, ki nam jih pri naročilu ali nakupu ponudijo proizvajalci.

Akcijska ponudba na spletu

Če imate majhno stanovanje in bi ga želeli s pravilno izbranim pohištvom nekoliko povečati, potem je postelja v omari zagotovo prava izbira za vas. Na ogled tega priljubljenega kosa se lahko odpravite v spletno trgovino priljubljenega proizvajalca. Tam boste lahko videli tudi, kako taka postelja v omari izgleda. Njen izgled ter funkcionalnost vas bosta zagotovo navdušili. Če vam barve in dimenzije, ki so trenutno na razpolago, ustrezajo, posteljo lahko še isti hip naročite kar po spletu. Morda celo po akcijski ponudbi, ki je na tem mestu nekaj povsem običajnega.