Skoči na vsebino

Poslovni YouTube seminar

youtube seminar1

Različne spletne učilnice, namenjene učenju o različnih vsebinah, si lahko sedaj s pomočjo programa za ogled videov, predvajate tudi vi. Enostavno lahko sledite želenim vsebinam kar od doma, v objemu svojega najljubšega stola ali naslonjača. Preveri YouTube seminar o vsebini in oglaševanju, ki ga med drugimi ponuja tudi podjetje Openit.

Na takšnih praktičnih delavnicah se naučite in spoznate različne primere dobre prakse ter pravilnega upravljanja kanala za pridobivanje in informiranje svojih kupcev.

youtube seminar

Komu so namenjena ta izobraževanja?

Praktična izobraževanja za YouTube seminar se izvajajo predvsem za podjetja in posameznike, ki so na področju družbenih omrežij in marketinga. Nudi pa tudi znanje, ki ga želijo podjetja na novo uvesti v svoj sistem in za svoje kupce. Za takšne učilnice ni treba imeti predhodnega znanja za upravljanje, saj vas tam priučijo vsega novega.

Znanje pridobljeno za namen:

  • nov kanal za kupce,
  • povečanje števila ogledov in naročil,
  • začetnikom, ki želijo deliti in objavljati svoje posnetke.

youtube seminar2

Cilji za YouTube seminar

Cilj vas je priučiti, kako izkoristiti dobre strani le tega in se tako poceni oglaševati, povečati vidnost in rangiranje, ga uporabiti kot odličen vir vizualnih informacij, gradnjo uspešne blagovne znamke ter povečanje svojega zaslužka. Naučili vas bodo, kako uspešno narediti viralen video, kaj vse mora vsebovati, kako z njim pritegniti in gledalce pretvoriti v naročnike oz. kupce svojih storitev ali izdelkov.

Za vse izrečene primere boste dobili tudi vpogled v primere dobre prakse, ki jo boste lahko tudi sami uporabili in zgradili zaupanje ter se širili in preizkušali nove izdelke.

Segmenti delavnice

Po večini so takšna izobraževanja razdeljena na več segmentov, ki se nato razdelajo in vsakega posebej opišejo. Ta omenjen YouTube seminar je npr. razdeljen na 7 segmentov, v katerih se omeni vse od opisa same platforme, uporaba in izdelava posnetkov, marketing, oglaševanje, zaslužek ter na koncu seveda vsi praktični primeri. Preveri na lastne oči.

Primeri so kreirani kot prikazi zaslužka, novih trendov, katera orodja uporabiti in kako jih uporabiti. Če vas tovrstna tematika zanima in bi želeli več informacij, vam svetujemo, da pobrskate po spletu in na različnih straneh, kot je npr. Openit, poiščete želene odgovore.