Po najboljše karitejevo maslo v Malinco

karitejevo maslo

Glede na to, da nas velika večina vedno bolj spoznava karitejevo maslo in vedno bolj spoznavamo vsa področja delovanja, smo pri hitri analizi našli kar nekaj proizvajalcev, ki v karitejevo maslo dodajajo različne snovi in parabene, parfume in druge snovi, ki so strupene za naše telo, da je razlika v kakovosti karitejevega masla zelo velika. Zato smo se odločili, da naredimo raziskavo vseh ponudnikov na trgu in vseh izdelkov, da najdemo nekaj takšnih, ki karitejevo maslo ponujajo v prvobitni obliki, brez vseh dodatkov. Kaj hitro smo naleteli na podjetje Malinca, ki je našo pozornost pritegnila s tem, da ga izdeluje sama, tako da zagotovo proizvajalec ne doda nobene nepotrebne snovi zraven, kar je zagotovo zelo velik plus tega podjetja.

Karitejevo maslo Malince je lahko zrnasto

Glede na to, da je lahko karitejevo maslo tega prodajalca lahko tudi zrnasto, je to tudi eden od dokazov, da mu Malinca ni dodala prav nobene dodatne snovi, ki bi preprečevala ta naravni pojav. Dejansko zrnca nastanejo samo zaradi tega, ker je karitejevo maslo na hladnem, se pa zrnca v stiku s kožo takoj stopijo, hkrati pa ta zrnca nič ne praskajo. Zelo dobro je tudi to, da njeno karitejevo maslo ne vsebuje nobenih snovi, ki bi spremenila, saj ima nekaterim ljudem karitejevo maslo zelo neprijeten vonj, in sicer intenzivnega po oreščkih. Kot svetuje Malinca, pa lahko sami po želji dodate tudi nekaj kapljic eteričnega olja, pa boste spremenili vonj.

Malinca ima tudi recepte

Ker lahko karitejevo maslo spreminjamo, iz njega izdelujemo številne različne izdelke, je zelo priročno tudi to, da najdemo na blogu tega prodajalca tudi recepte, kaj lahko naredimo in kako lahko nekaj naredimo. Tako boste dobili točna navodila za uporabo točno tega izdelka, ki ste ga kupili pri njej, vsi recepti oz. navodila za uporabo pa so preizkušeni.