Skoči na vsebino

Pišite nam

Spoznali smo, da vse več ljudi išče informacije zbrane na enem mestu, zato smo se odločili, da izdelamo spletno stran, kjer bomo omogočili vsem zainteresiranim, da dobijo kar čim več informacij takoj, ko jih potrebujejo ter da bodo le – te razvrščene po smiselnih kategorijah.

Pri zbiranju informacij pa računamo na vašo pomoč oz. na pomoč vseh, ki želijo oz. želite deliti informacije in svoje znanje oz. poznavanje določene tematike z drugimi. Vsebina teh informacij naj bo kar čim bolj poljudno napisana ali drugače povedano, naj bo napisana čim bolj po domače, ne preveč strokovno, da jo bo lahko razumela kar čim širša množica naših bralcev. Zavedamo se, da se določenih navedb ne da napisati tako, da bi jih prav vsakdo razumel, kar bomo pri izbiri prispevkov tudi upoštevali, a vseeno vse pisce člankov naprošamo, da se kar najbolj potrudijo, da bodo njihovi prispevki namenjeni čim širšemu krogu bralcev. Namen naše strani je namreč deliti informacije prav vsem, ki informacije potrebujejo in si jih želijo dobiti takrat, ko jih potrebujejo. Vsekakor pa morajo biti te informacije kvalitetne narave, kar pomeni, da mora imeti prispevek svoj uvod, jedro informacije ter primeren zaključek.

O sami primernosti posameznega prispevka bo vsekakor odločala naša uprava, katere ključni interes pa je, da se objavi kar čim več prispevkov. Lahko se pripeti, da bo naša uprava kontaktirala pisca članka ter ga naprosila, da določene stvari popravi oz. spremeni oz. da se skušajo dogovoriti o primernosti vsebine.

Za več podrobnosti nam pišite.