Otroški izdelki Elodie details

Elodie details Hajdi

Blagovno znamko Elodie details je oblikovala Linda Sätterström v švedskem Stockholmu leta 2006. Otroška blagovna znamka je poimenovana po njeni hčerki Elodie. Oblikovalka blagovne znamke Linda Sätterström je otroško znamko razvila tako, da je najprej izdelala odejico za svojega dojenčka. Odejica ji je bila tako všeč, da je nadaljevala izdelovanje drugih otroških pripomočkov, od dud do otroških vozičkov. Omenjena blagovna znamka se je zelo dobro uveljavila najprej v Skandinaviji, nato pa se je razširila v številne države sveta, med drugim tudi v Slovenijo. Otroški izdelki Elodie details Hajdi trgovine so na voljo v butični trgovini v Celju ali v spletni trgovini Hajdi.

Kaj prinaša Elodie details v trgovini Hajdi?

V otroški trgovini Hajdi so na voljo številni izdelki za najmlajše omenjene švedske blagovne. Med njimi so zelo priljubljeni otroški vozički. Imajo tudi oblačila za otroke, v zimskem času so na voljo topla oblačila za najmlajše, od toplih volnenih kap, zimskih rokavičk do zimskih pajackov za dojenčke. Omenjena blagovna znamka prinaša tudi pripomočke za igranje, od igralnih podlog, ki malčku omogočajo udobno igranje na tleh, do različnih ninic v obliki zajčka, ki so narejene iz bombaža in so zelo mehke. Na voljo so tudi številni izdelki za otroško sobo, na primer različne odeje, posteljnina, košare za igrače, dišeče sveče in drugo. V omenjeni otroški trgovini so na voljo tudi pripomočki za hranjene blagovne znamke Elodie details, na primer različni slinčki in številne dude.

Darila Elodie details

Blagovna znamka Elodie details prinaša številne otroške izdelke, ki so primerni kot darilo. Na voljo so različni darilni seti, kot darilo so primerne različne igračke, oblačila, odeje in drugo. Omenjena blagovna znamka prinaša številne izdelke, ki so namenjeni tako punčkam kot fantkom različne starosti. Otroški izdelki blagovne znamke Elodie details so narejeni iz kakovostih materialov, so lepo oblikovni in prikupni, zato boste z njimi zagotovo zelo razveselili najmlajše, ki jih bodo z veseljem uporabljali.