Skoči na vsebino

Naravno pomlajevanje obraza brez bolečin

pomaljevanje obraza

Že nekaj časa na čelu in okrog oči opažate majhne gubice, ki jih včasih niste imeli, in razmišljate o tem, kako bi se jih znebili? Potem je sledeči prispevek pravi za vas. Naravno pomlajevanje obraza pomeni nekirurško zmanjševanje znakov staranja in vaši koži vrača svež videz. Počutite se dobro v svoji koži in si privoščite revitalizacijo povrhnjice brez bolečin in dolgega okrevanja. Elastičnost kože si lahko povrnete z izbiro specializiranih terapij kot, je LPG endermolift, Cryo terapija, terapija z ultrazvočnimi valovi, kot ga izvajajo tudi v podjetju Rehamed … Optimalni rezultati so doseženi že po nekaj obiskih, glede na to, da po tovrstnih kozmetičnih tretmajih povprašujejo tudi mlajši, je personalizacija na izredno visokem nivoju.

staranje kože

Prvi znaki najprej prizadenejo povrhnjico

Prvi znaki staranja so najprej opazni na področju okrog oči: pojavijo se prve gubice, na čelu se brazde še dodatno poglobijo. Količina kolagena, ki skrbi za elastičnost kože, je zmanjšana, lica počasi upadejo. V štiridesetih letih je pomlajevanje obraza še bolj prisotno v vaši lepotni rutini. Botoks ali kirurški lifting je lahko boleč in drag »šport«, ki ga je treba izvajati vsak mesec, različne kreme in serumi pa niso tako učinkovito sredstvo za zaviranje staranja in lahko v nekaterih primerih naredijo več škode kot koristi.

Cryo derm terapija1

Kako poteka pomlajevanje obraza, kot ga izvajajo v podjetju Rehamed?

LPG endermolift je naravni lifting, ki s pomočjo globinskih vibracij in masaže spodbuja tvorjenje novih mišičnih vlaken in vrača elastičnost povešeni koži. Kolagen in elastin napolnita povrhnjico, masaža kožo enakomerno stimulira in uravnava normalno cirkulacijo krvi. Ta neinvazivna metoda je nežna, zato boste ob obisku salona zares uživali. Na drugi strani je Cryo derm terapija primerna za vse posameznike, ki bi želeli pomlajevanje obraza spraviti na višji nivo, si globinsko očistiti pore, zmanjšali vidnost majhnih in velikih gubic, zmanjšali zabuhlost in prisotnost temnih lis. Terapija je primerna tudi za mlajše posameznice, ki želite izbrati preventivno nego in se na ta način zaščititi pred prezgodnjim staranjem.

Cryo derm terapija