Skoči na vsebino

Na kaj naj bom pozoren pri odločitvi za najem vozila?

najem vozil

Pri najemu vozila se potencialni najemnik pozanima glede starosti in ohranjenosti vozila, pa tudi glede števila prevoženih kilometrov. Pomembno mu je, da vozilo ni iztrošeno, saj to vpliva na možnost okvar. Poleg tega je pomembna tudi opremljenost vozila, posledično pa udobnost vožnje. Stranka je pri odločanju za najem vozila pozorna tudi na cenovni razred vozila in blagovno znamko. Smiselno je, da se pred najemom vozila pozanima glede morebitnih doplačil in povpraša po dodatnih zahtevah. Med številnimi ponudniki izposoje vozil je za vse, ki potrebujete najem vozila v Ljubljani in okolici, dobra izbira najem vozila Agio. Omenjeni ponudnik izposoje vozil s poslovalnicama v Ljubljani in na Brniku zagotavlja ugoden najem vozila, ki omogoča varno in udobno vožnjo. V okviru ponudbe najema vozil je na voljo več kot 100 vozil, ki so primerna za posameznike, družine ali skupine in za najrazličnejše priložnosti.

Najem vozila Agio – kakšna je cena

Cena najema vozila je odvisna od dolžine najema prevoznega sredstva. Vozilo je mogoče najeti za najmanj 24 ur. Cenik najema je izdelan za ceno najema vozila za en dan. Če najemnik zamudi več kot 60 minut, se mu obračuna dodaten dan najema. Poleg dolžine najema na ceno najema vozila zelo vpliva tudi cenovni razred vozila. Strošek goriva, ki ga porabi najemnik vozila, ni vključen v ceno najema. Odvisen je od količine goriva, ki ga najemnik porabi med vožnjo. Namreč najemnik prevzame vozilo s polnim rezervoarjem goriva in ga tako tudi vrne. Če najemnik vozila ne vrne s polnim rezervoarjem goriva, sme najemodajalec poleg stroška manjkajočega goriva zaračunati tudi strošek polnjenja rezervoarja. Za razliko od stroška goriva pa je slovenska vinjeta vključena v ceno najema vozila, tako da se najemnik z izposojenim vozilom lahko vozi tudi po avtocestah.

Nadomestno vozilo pri okvari ali nesreči

Za najem vozila pravilo dobite novo in zanesljivo vozilo. Kljub temu pa se lahko pojavi tudi kakršna koli okvara ali celo nesreča. Če se zgodi huda, neželena situacija, ponudnik poskrbi za nadomestno vozilo.