Skoči na vsebino

Mladostna in sveža koža v vseh obdobjih

diamantni piling v Ljubljani 2

Če se ukvarjamo s kožo na pravilen način, nam to lahko prinaša njen lep izgled, pomembno pa je, da jo nahranimo tudi od znotraj z dovoljšnjim pitjem vode, različno vadbo, kakovostno prehrano itd. Pomagamo si lahko tudi z različnimi terapijami v kozmetičnih salonih, vendar predhodno temeljito preverimo, kako invazivne so, kakšne stranske učinke imajo lahko, koliko ponovitev je potrebnih in podobno. Če nas motijo akne, ki povzročajo preveliko poroženelost, manjše brazgotine, strije, povečane pore, pigmentne spremembe ali pa želimo le osvežiti tonus, je morda pravi izbor za nas mikrodermoabrazija, s katero lahko gladimo in luščimo nepravilnosti ter je neboleča in varna. Največ ponudnikov lahko najdemo v prestolnici, zato si ob vašem naslednjem obisku privoščite diamantni piling v Ljubljani.

diamantni piling v ljubljani1

Iščete dober diamantni piling v Ljubljani?

Če želimo najti kakovostno tovrstno storitev v glavnem mestu, preglejmo cenike ponudnikov ter morebitna mnenja uporabnikov na spletnih straneh. Cena za diamantni piling v Ljubljani bo odvisna od tipa, področja in potreb obravnavane kože, potrebovali pa boste več ponovitev tretmaja, v povprečju jih je priporočenih 6 do 8 na 7 do 10 dni. Tako boste odšteli na primer od 50,00 EUR za enkratni obisk v razponu 50 minut, za paket več obravnav pa bo cena na posamični tretma nižja.

diamantni piling v ljubljani

Nega po obravnavi

Po posegu bo povrhnjica sijoča in gladka ter pripravljena za nanos aktivnih substanc, ki se nahajajo v raznih serumih, ampulah ter kremah in katerih učinkovitost se tako še poveča. A čeprav gre za relativno neinvaziven postopek, lahko pričakujemo pordelost in občutljivost, prav tako pa se moramo izogibati soncu in opustiti ličila za nekaj dni. Uporabimo sončno kremo z najvišjim faktorjem, za še hitrejšo regeneracijo pa tudi hranljivo vlažilno kremo. Z upoštevanjem vseh postopkov dober diamantni piling v Ljubljani lahko postane vaš zaveznik pri lepšanju polti in preprečevanju zgodnjih procesov staranja.