Mikrotik vam ponuja le najboljše

mikrotik techtrade

Podjetje Mikrotik je bilo več kot trideset let nazaj ustanovljeno v Latviji, zdaj pa je znano in cenjeno podjetje po vsem svetu. Mikrotik ima danes poslovalnice v večini svetovnih držav, kjer strankam ponujajo kvalitetne brezžične usmerjevalnike in sisteme brezžičnih internetnih storitev.

Podjetje Mikrotik ponuja brezžične in žične omrežne rešitve visoke kvalitete za razumljivo ceno. Nudi zmogljivo opremo na ravni sicer dosti dražje opreme. Gre za priznanega proizvajalca stikal, omrežnih usmerjevalnikov, brezžičnih sistemov, ki so primerni tako za uporabo doma, kot tudi v velikih podatkovnih centrih. Nekaj njihove ponudbe si lahko ogledate na naslednjem spletnem mestu: https://www.techtrade.si/mikrotik. Na spletni strani lahko preverite tudi zalogo in se tako prepričate, da ko nekaj potrebujete, to večinoma prejmete že naslednji delovni dan.

Zakaj naj se odločim za Mikrotik?

Omrežne rešitve Mikrotik vam bodo zagotovile varno in inteligentno platformo, namenjeno digitalnemu poslovanju. Mikrotik je sinonim za zanesljivost delovanja omrežja, varnost omrežja in enostavnosti delovanja, ki vam hkrati omogoča tudi izredno zmogljivost ter dobro uporabniško izkušnjo. Gre za izredno kvalitetne izdelke, ki jih priporočajo strokovnjaki po vsem svetu.

Poleg funkcionalnosti, podjetje Mikrotik ponuja tudi izjemen dizajn svojih brezžičnih dostopnih točk. Tako te napravice postanejo del dekoracije prostora in ne kazijo njegove podobe. Posebnost podjetja je tudi, da je njihova oprema velikokrat dobavljiva v beli barvi. Prav tako ponujajo miniaturne različice usmerjevalnikov, ki so v prostoru povsem neopazne. Njihovi pretvorniki in druge naprave so združljivi z napravami drugih proizvajalcev, namestitev pa je enostavna.

Zunanja brezžična dostopna točka

Vam gre na živce, ko pridete iz hiše in brezžični signal nenadoma izgine? Mikrotik v svojem repertoarju opreme ponuja brezžično dostopno točko, ki je odporna pred vremenskimi vplivi, to pomeni, da je primerna za montažo na vrtu, terasi,… Tako boste lahko nemoteno delali na daljavo ali uživali s prenosnikom v naročju, pod vašo najljubšo jablano sredi vrta, signal pa bo tam enako močan kot v vaši pisarni.
Izberite najboljše, izberite Mikrotik.