Skoči na vsebino

Mikrotik, eno vodilnih podjetij v industriji

router mikrotik

Mikrotik je podjetje, ki slovi po svojih genialnih izdelkih in rešitvah na področju strojne in programske opreme za internetno povezljivost. Prav zaradi njihovih izredno domiselnih rešitev, so se v 25 letih delovanja razširili po vsem svetu in so sedaj prisotni v skoraj vseh državah sveta. Njihovi brezžični usmerjevalniki, pretvorniki, stikala, dostopne točke in podobno sodijo v sam svetovni vrh po kakovosti, nudijo pa jih za zelo dosegljivo ceno. Tako je profesionalna oprema sedaj lahko prisotna v vsakem podjetju in domu. Kakovostno opremo si lahko izberete na https://www.techtrade.si/mikrotik.

Usmerjevalniki, ki so prisotni na vseh celinah sveta

Mikrotik je vedno v koraku s časom in z novimi smernicami na področju brezžičnih usmerjevalnikov ter druge strojne in programske opreme. Tako je pri podjetju vedno na voljo kaj novega, o novitetah pa izredno dobro usposobijo tudi osebje, ki prodaja njihove izdelke. Tako da ob iskanju primerne opreme za vaše potrebe, mirno lahko pokličete svetovalca, ki vam bo iz prve roke znal povedati kateri izdelek podjetja Mikrotik bo pravi za vas. Ko pa izdelek naročite, lahko naročite tudi vgradnjo. To pomeni, da bo k vam prišel strokovnjak za vgradnjo, ki je usposobljen za ravnanje z izdelki tega proizvajalca in ima opravljena tudi ustrezna izobraževanja.

Mikrotik je sinonim za kakovost

Najpogostejše področje uporabe izdelkov podjetja je prav gotovo Wi-Fi. To je področje, kjer je Mikrotik prisoten prav na vseh celinah, saj proizvaja izjemne in ugodne proizvode in ideje. Nudijo rešitve tako za zunanje kot notranje prostore, dizajn njihovih brezžičnih usmerjevalnikov je tak, da so v prostoru skoraj neopazni ali pa predstavljajo lep okras na omarah ali mizah. Žični usmerjevalniki in izdelki, ki se vgradijo v omarice vaših računalnikov, so izredno tihi. Večina Mikrotik izdelkov ima vgrajeno Quick-Set funkcijo, kar pomeni, da je namestitev lažja. V primeru težav pa je vedno na voljo strokovno osebje, ki vam lahko pomaga na vsakem koraku. Kakovostne poprodajne storitve so namreč še ena od kvalitet podjetja.

Oznake: