Manikura primerna tudi za kratke nohte

Manikura kratkih nohtov

Ženske ki imajo ves čas dolge nohte, jih običajno ne negujejo samo doma, ampak se odločajo predvsem za manikura Ljubljana. Velikokrat pa ženske katere nimajo dolgih nohtov zmotno mislijo, da manikura v Ljubljani za kratke nohte ne obstaja.

Ženske imajo kratke nohte iz več razlogov. Včasih zato ker opravljajo takšno delo, pri katerem niti nisi zaželjeni pretirano dolgi nohti, včasih pa zato, ker se jim ravno zaradi dela poškodujejo in lomijo. Ker na prvi pogled nimajo lepih, dolgih nohtov, mislijo da manikura Ljubljana ni za njih. Pogosto se tudi dogaja, da prav zato nimajo samozavesti in se jim zdi, da imajo grde nohte, čeprav si še vedno želijo da temu ne bi bilo tako. Manikura v Ljubljani za kratke nohte ponuja več vrst nege nohtov. Že od nekdaj je klasična ali francoska manikura odlična izbira za tiste, ki imajo kratke nohte.

Francoska manikura je predvsem primerna tudi za poslovne ženske, saj velja za nekakšno klasiko, hkrati pa je za njih primerno tudi klasično lakiranje z umirjenimi odtenki barv ali klasično rdečo barvo. Tako za dolge kot za kratke nohte velja pravilo, da so urejeni  in negovani nohti tudi zdravi nohti. Katerakoli se bo odločila za manikura Ljubljana bo navdušena. Tiste ki se bodo odločile za manikura v Ljubljani za kratke nohte pa sploh, saj bodo kljub kratkim nohtov zadovoljne z njihovo olepšavo in nego, predvsem pa bodo imele bolj samozavesten videz in se bodo v svoji koži počutile bolje. To pa bo opazila in začutila tudi okolica okoli njih. Tudi za permanentni način lakiranja nohtov z gelish sistemom, se lahko odločijo ženske s krajšimi nohti. Tako jim bo obstojnost laka trajala dlje, kar vse do 3-4 tedne.