Skoči na vsebino

Kostumi za različne priložnosti v Balu

kostum

Glede na to, da je spletnih trgovin, ki prodajajo tudi kostume za različne priložnosti, smo se tokrat odločili in preiskali vse ponudnike. Pri tem smo upoštevali kriterij raznolikost in številčnost ponudbe, kakšni kostumi se dobijo za različne priložnosti, torej ali so na voljo kostumi samo za pusta ali tudi za valentinovo, božička, novo leto, noč čarovnic …, seveda smo preverili tudi ostalo ponudbo in cene. Na koncu smo prišli do tega, da je najboljša trgovina Bal iz Vodic. Gre za spletno trgovino, ki ustreza vsem tem kriterijem, hkrati pa je njihova zelo velika prednost v tem, da so vsi kostumi ves čas na voljo, razen seveda v primeru zelo velikega povpraševanja, ko tudi ta trgovina ne najde dobavitelja, pri katerem so kostumi še na voljo. Da, tudi to se dogaja, predvsem za otroške kostume, ko kar na enkrat ena generacija želi imeti samo enega junaka.

Bal ima lepo izoblikovane kategorije

Velika prednost te trgovine je torej tudi ta, da imajo dobro razdelane kategorije, kar zelo poenostavi iskanje. Če si na primer želite pogledati, kakšni so pri njih otroški kostumi za dojenčke, imate posebno kategorijo, enako tudi za starost od enega do pet let in potem od 5 – 13 let, lahko pa si dodatno ločite še prikaz dekliških in fantovskih pustnih kostumov. Tak način je najbolj enostaven in tudi najhitreje si boste lahko pogledali njihovo ponudbo za starost, ki je za vas aktualna.

Seveda to ne velja samo za pustne kostume

Čeprav smo se do sedaj bolj osredotočili samo na pustne kostume, pa je dobra kategorizacija na voljo za vse njihove kostume za vse priložnosti in za praktično vse priložnosti je cena kostumov pri njih zelo ugodna. Ne dobijo pa se samo kostumi. Seveda imajo v ponudbi tudi lasulje, poslikave, maske in vse ostalo, kar pač potrebujemo, ko se želimo našemiti za neko določeno priložnost.