Keramične ploščice so zelo obstojne

keramične ploščice

Ko se odločate, kaj boste v svojem domu v določenih prostorih položili na tla, pomislite na keramične ploščice. Te so hladne poleti, ko je zunaj pasja vročina, in tople pozimi. Naložba v keramične ploščice se izplača, saj je življenjska doba ploščic zelo dolga. Tiste, izdelane iz keramike, se lahko položijo na tla katere koli sobe v vašem domu. Najpogosteje so keramične ploščice položene na tla v kuhinji in kopalnici. Pogosto krasijo tudi tla na hodniku ali sploh v prostorih, v katerih se največ članov družine zadržuje najpogosteje. Ni treba, da so keramične ploščice v vseh prostorih enake, kot dokazuje trgovina Keramoteka, ki se ukvarja s prodajo keramičnih ploščic, je izbira izjemno pestra.

Keramične ploščice odkrijejo umetnika

Kot vsaka soba v vašem domu ni enaka drugi sobi, tako naj se razlikujejo tudi tla. S svojo lepoto in vzorcem bodo keramične ploščice iz trgovine Keramoteka dopolnile vsak prostor, v katerem bodo našle svoj dom. Morda lahko celo kombinirate takšne, ki so okrašene z različnimi vzorci in so različnih barv. Zakaj se ne bi igrali z barvami in vzorci in morda odkrijete umetnika v sebi? V trgovini in na družbenih medijih si lahko ogledate sto in eno idejo na temo kako okrasiti dom.

Keramične ploščice za večji prostor

Precej nov trend je ta, da se na tla ali stene položijo keramične ploščice, ki imajo nekoliko večje mere, zato da se ustvari iluzija, kot da je prostor večji, kot je v resnici. Olepšane so lahko z vzorcem ali so brez vzorca, lahko so v več različnih barvah, različnih velikostih. Lahko so sijoče ali mat, odvisno od želje posameznika. Vzorci določenih so tako lepi, da jih ne boste želeli prekriti s preprogo. Najdejo se keramične ploščice, ki so sicer kvadrataste oblike, a velik kvadrat tvorijo manjši kvadrati v raznih barvnih odtenkih. Torej, izbira je velika, le odločiti se je potrebno.