Skoči na vsebino

Kakovosten kamen za škarpe

kamen za škarpe

Škarpa ali drugače imenovan podporni zid je zid, ki je lahko izdelan z betonsko ali kamnito oblogo. Oba materiala sta izredno razširjena in se lahko vsestransko uporabita. Je pa v zadnjem času veliko bolj priljubljen kamen za škarpe, ki je unikaten, ročno izklesan ter primeren za vse zunanje razmere.

Slednji mora imeti čim daljšo življenjsko dobo ter seveda ustrezati velikemu številu pogojev, da je lahko nastanjen in imenovan kot kamen za škarpe. Ti so resnično najboljša izbira v podjetju, kot je to na primer PietraProject, kjer so na voljo v več različicah, med katerimi zagotovo najdete tudi takšnega po svoji meri.

 

Izdelčne variacije PietraProject

Na voljo je kamen za škarpe, ki se bo odlično podal k vaši okolici in samemu zunanjemu izgledu. Na voljo v lepih barvah in oblikah, kot:

  • antično staran,
  • naravno klan ali
  • starano-antično-klan.

kamen za škarpe

Zgoraj našteti se razlikujejo po tem, da naravno klan material daje nežen vtis rustikalnosti, ki se odlično sklada z klasičnimi zasnovami ter se lepo zlije s podeželskim stilom. Ostala dva modela sta modernejša, imata žgan rob in prihajata v lepih zemeljskih odtenkih in tako nevpadljivo, čudovito popestrita videz okolice vaše hiše.

 

Vrste

V ponudbi boste zasledili različne vrste, ki so različno obdelani in so primerni tako za zunanjo kot notranjo postavitev. Izbirate lahko med naslednjimi:

  • Traventin,
  • Marmor,
  • Peščenjak,
  • Apnenec,

pietra

Glede na to, kakšno obliko le-tega bi želeli, je prav tako pogojena njihova obdelava oz. variacija, ki je opisana zgoraj. Po želji lahko izbirate tudi obliko, velikost, oblike robov ter barve. Vsak je pridelan v kamnoseštvu in unikatno oblikovan s posebnimi orodji, zato so to tako imenovani unikati.

 

Cena za kamen za škarpe

Cene se tukaj razlikujejo in so odvisne od več dejavnikov, kot so: velikost, vrsta in število. V grobem pa bi rekli, da se začnejo gibati že od 1 € naprej.

Oblike, vrste in obdelava nam dovoljuje, da lahko kamen za škarpe uporabimo prav tako za notranje prostore, terase ali vrtne dele okolice. Igramo se lahko z izbiro različnih vrst, ki jih zlagamo v zaporedju. Tukaj domišljija nima meja. Izberite naravno in ustvarite čudovito okolico za še dolga leta uporabe.