Skoči na vsebino

Kaj vse vam omogoča Inotherm konfigurator?

spletni konfigurator1

Predstavljajte si, da je pred vami precej zahtevna naloga: izbrati primerna vhodna vrata za vaš dom. Bi vedeli, na katero podjetje oziroma ponudnika se obrniti? Pri nas je kar nekaj odličnih proizvajalcev vrat po meri, ki se predstavljajo tudi na svojih spletnih straneh. Med njimi je zagotovo bolj vidno podjetje Inotherm, ki se ponaša z vrsto prednostmi. Med drugim vam omogoča tudi spletni konfigurator Inotherm. Veste, kaj to pomeni? To pomeni, da si lahko svoja vhodna vrata pred naročilom kreirate v povsem lastni režiji.
Storitev Inotherm konfigurator je na voljo na spletni strani podjetja. Za uporabo je storitev sila preprosta. A še preden vstopite na spletno stran tovrstnega ponudnika, okrog sebe zberite vse svoje najbližje, da boste skupaj zasnovali vhodna vrata, ki si jih želite imeti pri sebi doma.

spletni konfigurator

Tip modela in količino stekla izberite s pomočjo Inotherm konfiguratorja

Vhodna vrata po vaših željah, potrebah in zmožnostih vam torej lahko pomaga zasnovati Inotherm konfigurator. Najprej se odločite, kakšen tip modela vrat si pravzaprav želite imeti na svojem vhodu. Na voljo je klasični tip, modni, ekstravagantni, enostavni in ne nazadnje še najbolj prodajani. Ko boste obkljukali najprimernejši tip vhodnih vrat, je na vrsti odločitev o količini stekla.
Inotherm konfigurator vam omogoča vhodna vrata brez stekla, z malo stekla, s srednjo količino stekla in veliko stekla. Nato sledi izbira o obliki stekla. Ta je lahko pravokotna, kvadratna, lahko ima okrogline in še druge oblike. Odločiti se boste morali tudi med večbarvnimi ali enobarvnimi vrati, med vrati z inox aplikacijami ali brez in ne nazadnje med utori ali brez njih.

inotherm

Poleg konfiguratorja vam pomaga še strokovna in izkušena ekipa Inotherm

Seveda pa Inotherm konfigurator ni edina odlična pomoč, ki vam jo neprestano omogočajo v podjetju. Na voljo je tudi strokovno osebje z veliko izkušnjami, ki vam pomaga pri vseh dodatnih vprašanjih in dilemah, ki vas ovirajo pri izbiri vhodnih vrat za vaš dom ali poslovni objekt.