Skoči na vsebino

Kaj pravzaprav je Betonyourself in kako preko tega zaslužim?

betonyourself

Ker je dandanes z igranjem iger končno mogoče tudi služiti denar, ste prav gotovo že slišali za igralnico Betonyourself, ki igralcem video iger omogoča, da položijo denar “na mizo” in se pomerijo z drugimi igralci. Kdor torej misli, da je v igranju iger za res dober in si želi to dokazati tudi v realnem svetu, lahko zdaj preko Betonyourself stavi nase in na svoje igralniške sposobnosti.

Najboljša novica pa je, da s pomočjo Betonyourself lahko svoji družini končno dokažemo, da naše strastno igranje video iger lahko tudi pokrije račune. Kdor si torej želi izvedeti, kako lahko preko Betonyourself zasluži več denarja in na zabaven način, naj nadaljuje branje tegale članka, saj bomo o tem govorili v nadaljevanju.

Kako preko Betonyourself zaslužiti denar, s katerim lahko pokrijemo svoje račune?

Kot smo že povedali v prejšnjem delu tegale članka, nam Betonyourself omogoča, da z igranjem video iger zaslužimo kar lepo vsoto denarja. No, zdajle pa si bomo pogledali, kako je to sploh mogoče.

Prvo pravilo vsake stavnice oziroma platforme, kot je Betonyourself, je, da imamo odprt račun. To storimo tako, da se v igralnico, ki nudi igranje video iger za denar, prijavimo. Po uspešno opravljeni registraciji bomo tako imeli svoje uporabniško ime in geslo, s katerim se bomo v igralnico Betonyourself tudi prijavili. Potem pa ostane le še zelo preprost proces, iskanja nasprotnikov za tisto igro, ki jo želimo igrati. Ker pa je Betonyourself inovativna zamisel, pa sta na voljo za enkrat le dve video igri, ki pa jih je mogoče igrati zgolj na samo določenih igralnih konzolah.

No, ampak, ko enkrat najdemo nasprotnika, za katerega menimo, da je nekje v istem rangu, kar se tiče veščine igranja določene igre, pa lahko tudi stavimo na svojo zmago. Zgornjega limita Betonyourself nima, najnižji znesek, ki ga moramo staviti, pa je 50 centov. Vidimo torej, da lahko zelo hitro pridemo do lepe vsote denarja, ko smo prepričani, da smo boljši od nasprotnika.