Kaj je taste of the wild

Če bi besedo Taste of the wild prevedli v slovenski jezik bi dobili v direktnem prevodu besedno zvezo, da beseda Taste of the wild pomeni okus divjine. Ta slovenska besedna zveza se ne uporablja toliko kot pa angleška Taste of the wild.

Zakaj se ne uporablja?

Ne uporablja se zato, ker je to dejansko proizvajalec kvalitetne hrane za pse. Zato se tudi angleška beseda Taste of the wild ne sme prevajati v slovenski jezik, saj je to znamka in imena znamk se ne smejo spreminjati. Taste of the wild je dejansko pasja hrana priznanega ameriškega proizvajalca, ki nudi le najboljšo kakovost hrane za pse. Torej, če imate doma psa in mu želite privoščiti kvalitetno hrano, potem obiščite spletno stran podjetja Uniq4pet, kjer imajo v ponudbi veliko izbiro pasje hrane proizvajalca Taste of the wild.

Ker je pasja hrana Taste of the wild sestavljena brez žit in pa z veliko beljakovinami lahko vašemu psu nudi zelo zdravo prehrano. Takšno pasjo hrano boste lahko našli le v specializiranih trgovinah, ki se ukvarjajo s prodajo hrane za pse in pa pri veterinarjih. Veste, da je takšna hrana za pse zagotovo najbolj kvalitetna in se tista, ki jo kupite v trgovinah, kjer kupujete hrano zase, sploh ne more primerjati s profesionalno pasjo hrano. Če imate svojega hišnega ljubljenčka radi, potem mu boste zagotovo namenili tudi kaj profesionalne pasje hrane in ne le tisto, ki je cenovno najbolj ugodna in obenem tudi najmanj kvalitetna zanj.