Izdelava spletnih strani na WordPressu od A do Ž

izdelava spletne strani

V želji, da bi razširili svoj posel in pridobili nove stranke, se vse več lastnikov podjetij vedno bolj zaveda, da je v današnjih časih predstavitev lastnega produkta na spletu izredno pomembna. Pravzaprav se s postavitvijo spletne strani prodaja šele dobro začne. Najpogostejša in tudi najbolj priljubljena je izdelava spletnih strani na WordPressu.

Če potrebujete novo stran ali želite obnoviti svojo obstoječo, ker ne privabi dovolj ogledov, potem potrebujete pomoč strokovnjakov na področju digitalnega oglaševanja in optimizacije spletnih strani. Oglejte si ponudbo podjetja Dominatus, ki vas bodo skozi celoten postopek izdelave vodili in vam pri tem svetovali: https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani.

Kaj vse vključuje izdelava spletnih strani na WordPressu

Kot je to v navadi pri vsakem projektu, mora tudi izdelava spletnih strani na WordPressu biti dobro načrtovana. Sama izdelava je dokaj enostavna, vendar se je tega potrebno lotiti premišljeno. Natančno je treba določiti vse najpomembnejše funkcionalnosti in postavitev posameznih elementov na strani. Na ta način bodo izpostavljene vse vaše prednosti, zaradi katerih ste boljši od konkurence, in zaradi česar bodo obiskovalci radi obiskali vašo stran.

izdelava spletne strani dominatus

Sledi še postopek izdelave grafične podobe, kjer se določi videz vstopne strani, oblika ostalih elementov, kot so podstrani, košarica ali kontaktni obrazec. Potem se programerji lotijo še razvoja in postavitve strani, pri čemer so upoštevane ideje oblikovalca. Po izdelavi pa je potrebna še optimizacija.

Sama izdelava spletnih strani na WordPressu ni dovolj

Ko imate svojo stran, jo je potrebno optimizirati, zato da bo redno privabljala nove kupce. Ne glede na to, ali bi jo raje imeli na WordPressu ali katerem drugem sistemu, mora biti prilagojena za iskalnik Google in tudi mobilne naprave, saj vse več kupcev brska po spletu in nakupuje prek mobilnega telefona.

1Verjetno se sprašujete, koliko časa bo trajala in koliko vas bo stala izdelava spletnih strani na WordPressu, vendar je oboje odvisno od same zahtevnosti in vseh funkcionalnosti, ki jih želite imeti. Končno ceno izveste potem, ko se dogovorite o vseh podrobnostih in vaših zahtevah, zato se obrnite na ekipo podjetja Dominatus, ki vam zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo.