Skoči na vsebino

Izdelajte majico in si nadenite svojo kreativnost

tisk na majice1

Iščete izvirno, unikatno in uporabno darilo za okroglo obletnico ali upokojitev, ki bo slavljenca nasmejalo ali pa ganilo do solz? Morda morate izbrati uniformo za udeleženke dekliščine ali poslovnega dogodka, dres za skrajno resno ljubiteljsko ekipo v odbojki na mivki? Ali pa zgolj želite sami sebi ustvariti nepozaben in uporaben spomin? Odgovor je tisk na majice po meri.

tisk na majice 3

Sekom grafika, podjetje s tradicijo, ki se ukvarja s široko paleto storitev, od knjigoveštva do personaliziranega programa izdelkov, ponuja tudi tisk na majice. V njihovi ponudbi lahko izbirate med številnimi možnostmi:

  • moški, ženski in unisex modeli,
  • več kot dvajset barv in barvnih odtenkov,
  • štiri ženske in šest moških velikosti,
  • šest kombinacij kreative na izdelku, glede na število, velikost in pozicijo potiskov.

tisk na majice 2

Naročilo storitve tisk na majice na spletni strani poteka enostavno in hitro. Izberete model, barvo in velikost majice ter naložite svojo fotografijo, napis, kombinacijo ali grafiko. Izberete pozicijo grafike oziroma fotografije, potisk je lahko namreč večji ali manjši ter pozicioniran spredaj ali/in zadaj. Pri pripravi grafike za tisk na majice je potrebno nekaj previdnosti oziroma natančnosti. V primeru fotografije oziroma grafike, ko ne želite, da se ozadje natisne, je potrebno ozadje odstraniti in sliko shraniti v formatu .png. Enostavnejše enobarvne oblike pošljete v formatu .eps ali .pdf. Ko naložite datoteko z vizualom, imate možnost predogleda. Če ste kot modni oblikovalec z izdelkom zadovoljni, le še določite količino izdelkov v košarici,  izvedete naročilo in počakate dostavo.

tisk na majice

Tisk na majice je izdelan v roku 24-48 ur oziroma v enem do dveh delovnih dneh. V primeru manjšega naročila lahko celo doplačate za izdelavo v 8 urah od potrditve naročila. Dostava izdelkov je običajno naslednji delovni dan. V Sekom grafika torej obljubljajo hitro dostavo ter kakovostne in edinstvene izdelke, tudi ko se boste tik pred zdajci spomnili, da potrebujete darilo.