iPhone XR je polepšal prejšnje leto

iPhone XR

Leto 2018 je svoj enajsti rojstni dan praznoval telefon, ki se je zelo razširil tudi pri nas. Lani je izšel tudi iPhone XR A1 pa ga je svoji ponudbi dodal, ker ponuja le najboljše. Od svojega začetka v 2007 je neverjetno napredoval. Prvi je imel skromen pomnilnik s 16 GB, vendar je omogočal dostop do interneta in zaslon je bil dovolj velik, da se je dalo kaj videti na njem. Lanski model iPhone XR se lahko pohvali s 128 GB. Kamera na prvem je komajda upravičila takšno poimenovanje. Medtem iPhone XR ponuja odlično kamero, ki iz vsakega povprečnega fotografa naredi polprofesionalnega.

iPhone XR ni samo za klice in sporočila

Čeprav je bila kamera na originalnem zelo slabe kakovosti, je eden prvih, ki jo je vključeval. To je bil začetek telefonov, ki so imeli več funkcij. Pri iPhone XR in prejšnjih modelov slavnega Appla je treba prav pomisliti, česa ni mogoče početi z njimi. Osnovna namena klicanje in pisanje sicer nista preteklost, vendar zaostajata za drugimi možnostmi, kot so fotografiranje, pošiljanje pošte, brskanje po spletu. Z iPhone XR lahko objavljate objave na Facebooku in izjave na Twitterju. Igrate lahko igrice in berete knjige. Ta neverjetni iPhone XR A1 prodaja, ker gre za izboljšano različico. Celotno sprednjo stran zaseda ogromen zaslon.

iPhone XR v rokah pogosteje kot knjiga

To je razlog, da boste na iPhonu XR zelo udobno brali in videli boste najmanjše podrobnosti fotografij. Z lahkoto boste določili, ali je fotografija dovolj dobra za objavo na Instagramu. Tanek in lahek mobitel se bo odlično prilegal vašim rokah. Uporaba je neverjetno preprosta, saj vam pomaga izdelek sam po svojih najboljših močeh. Sposoben je sprotnega strojnega učenja. Nauči se vaših preferenc in načina dela. Ves čas se trudi izboljšati uporabniško izkušnjo. Postal bo vaš najboljši prijatelj in zanesljiva naprava, na katero lahko računate. Poleg vsega tega pa se bo odlično podal k vaši obleki, saj je na voljo v kar šestih prelepih barvnih odtenkih.