Skoči na vsebino

HBO go ne skrije najzanimivejšega

hbo go

1997. je George R. R. Martin izdal prvo knjigo v seriji Pesem ledu in ognja z imenom Igra prestolov. Knjiga je v slovenščini izšla 2007 in postala hit. Zaradi priljubljenosti so kmalu posneli serijo, ki se je predvajala na novem programu. Predvsem po njeni zaslugi je slednji postal izjemno priljubljen. Znan je postal po vročih prizorih. Sledilo je razvijanje uporabniških vmesnikov, kot je HBO go. Cela vrsta kakovostnih vsebin je pritegnila trume ljudi. Med najpopularnejšimi so Westworld in po knjižnih uspešnicah posneta Prava kri. Mednje spada tudi Černobil, pol dokumentarec v delih, ki na vznemirljiv način prikaže dogodke leta 1986. Je vaša radovednost že velika? Potem si lahko preberete, kaj vam nudi HBO go na A1 lahko naročite svoj paket.

HBO go na voljo po polovični ceni

Našli risanke za otroke, ki so v slovenščini. Po navadi so bili tisti, ki jezikov ne obvladajo, prikrajšani za najzanimivejše vsebine. Pomanjkanje podnapisov od gledalca terja preveč napora, da bi razbiral iz dogajanja. To mu vzame vse veselje, hkrati pa gredo mimo njega namigi in različni pomenski odtenki. Če naročite HBO go na A1, ne boste ničesar zamudili. Lahko se boste udeležili razprav o tem, čigav sin je Jon Snow. V času korona krize, ko se je veliko ljudi odločilo zadrževati se doma, je HBO go na voljo ceneje. Naročilo aplikacije do določenega datuma pomeni, da nekaj časa plačujete le polovično ceno za naročnino.

HBO go vam pomaga ohraniti dobro voljo

Še vedno previdni so najverjetneje že dodobra siti štirih sten. Najhuje je takim, ki stanujejo v bloku. Morajo si popestriti vsakdan, še posebej, če so trenutno na čakanju. Zanje je HBO go odlična rešitev za popestritev. Želeno lahko gledate kjer koli in kadar koli. Lahko gledate na televiziji, prenosniku, mobitelu ali tablici. V primerjavi z drugimi programi pa se pri HBO go ne boste jezili zaradi dolgih reklam. Največje hite in dokumentarce boste gledali brez motenj. Ena naročnina pa vam bo omogočala spremljanje na petih napravah. Privoščite si HBO go in poskrbite, da boste po koncu krizne situacije ostali tak dobrovoljček, kot ste bili.