Gostovanje spletne strani je ena od osnov strani

gostovanje spletne strani

Se prvič podajate v svet spletnih strani in se poglabljate v to, kako do strani sploh priti in kaj vse morate narediti? Potem se morate naučiti kar nekaj stvari, a v največjo pomoč vam bo zagotovo podjetje, pri katerem boste naročili spletno stran, če so vam le pripravljeni priskočiti na pomoč. V kolikor pa že nekaj veste o vsem skupaj, pa vam je verjetno jasno tudi to, da morate imeti zakupljeno domeno in urejeno gostovanje spletne strani za svojo novo domeno, saj sicer stran ne bo mogla biti nikjer postavljena in shranjena in se niti ne bo mogla prikazovati. A katero gostovanje spletne strani sploh izbrati? Zelo kvalitetno gostovanje spletne strani boste dobili tudi tukaj https://www.si-shell.net/spletno-gostovanje, kar je zelo pomembno pri kvaliteti delovanja strani.

Kako pomembna je kakovost za gostovanje spletne strani?

Razlika o kakovosti se vam bo najbolj odražala v tem, kako hitro se bo spletna stran odpirala, koliko padcev v gostovanju bo, kako hitri in odzivni so v podporni pomoči, če jih potrebujete za pomoč pri nadgradnji ali pa v primeru nedelovanja strani, pa tudi v dodatnih storitvah. V kolikor se boste odločili tudi za optimizacijo strani, brez katere lahko takoj itak pozabite na to, da boste lahko kaj prodali na spletni strani, se le odločite za kakovostno gostovanje. Razlike v ceni niso prav velike, če pa so nekaj evrov na leto, pa tudi ne boste imeli prav opazno večjega stroška, opazno manjše prihodke pa boste lahko imeli, če bo gostovanje spletne strani povsem nekakovostno.

Izberite pravi paket za gostovanje spletne strani

Če ste spoznali pomen kvalitetnega spletnega gostovanja, pa poglejmo še to, kateri paket boste izbrali pri posameznem ponudniku. Praviloma ima vsak ponudnik za gostovanje spletne strani več različnih paketov. Takoj vas opozorimo, da ne glejte samo na to, koliko domen imate registrirani in želite zanje urediti hosting, najcenejši paket ima povsod gostovanje samo ene domene, temveč največ pozornosti usmerite v velikost vaše strani in velikost, ki ga ponuja posamezen paket za gostovanje spletne strani. Če ima vaša spletna stran npr. 5 GB, potem vzemite vsaj 2 še bolje 3 GB večji paket, saj se lahko velikost z dodajanjem artiklov tudi poveča in takrat se stran začne počasneje odpirati, ali pa sploh ne deluje več, če paket gostovanja temu ni prilagojen.