Fitnesshop svetuje pri nakupu boksarske vreče

boksarske vreče fitnesshop

Svetovanje je pri nakupu česar koli lahko ključnega pomena, saj nihče ni ekspert na vseh področjih in kaj hitro se lahko pripeti, da se odločimo za nakup nečesa za kar kasneje obžalujemo, da se pred nakupom nismo dobro posvetovali s strokovnjakom na temu področju. Za boksarske vreče je zagotovo en boljših strokovnjakov, če že ne najboljši, v Sloveniji podjetje Fitnesshop, ki se že vrsto let ukvarja s prodajo in predvsem svetovanjem na področju športne opreme, in sicer tako profesionalnim športnikom in športnim klubom, kot tudi rekreativnim ter amaterskim športnim navdušencem.

Boksarske vreče so različne

Pri izbiri boksarske vreče res ni vseeno katero izberete zase, zato vam toplo priporočamo, da se oglasite v trgovini Fitnesshop v BTC-ju v Ljubljani, kjer vam bodo izkušeni strokovnjaki svetovali katera boksarska vreča je najbolj primerna za vas. Že zgolj glede na konstitucijo človeka se boksarske vreče razlikujejo, večja kot je telesna teža posameznika, močnejši udarec ima in zato mora tudi izbirati večje boksarske vreče, saj bo s tem le-ta težja in zato imela manjše nihanje med udarjanjem po njej. Ključnega pomena je tudi način pritrditve, že veste kako in kam se jo pritrdi, da med udarjanjem ne bo padla po tleh?

Višina boksarske vreče je tudi zelo pomembna

Katera višina boksarske vreče je primerna za vas? Ne obotavljajte se, v omenjeni trgovini vas z veseljem pričakujejo in še bolj z veseljem vam bodo svetovali pri izbiri. Višina boksarske vreče je najbolj odvisna od višine stropa na katerega jo boste obesili. Kratek praktičen nasvet pa je, da mora biti višina boksarske višine tolikšna, da pri nekoliko pokrčenih kolenih z iztegnjeno roko zadenete sredino vreče. Ker pa to ni edina stvar, ki pogojuje izbiro višine boksarske vreče, vam še enkrat svetujemo, da se še pred nakupom obrnete po nasvet k strokovnjaku, saj boste le tako lahko povsem prepričani, da ste se prav odločili.