Skoči na vsebino

Dobra programska shema za kvaliteten prosti čas

programska shema - a1

Gledanje televizije je še posebej v času epidemiološke krize kakršna trenutno vlada, postala ena od poglavitnih prostočasnih dejavnosti. Zaradi tega je tudi programska shema, ki jo ponuja vaš operater prišla v ospredje, saj imamo kar na enkrat veliko več časa za ogled raznih vsebin.

Večina nas je hitro ugotovila, da je ponudbe sicer zelo veliko, da pa je kakovost vsebin precej slaba. Ponudnik televizijskih in telefonskih storitev A1 vam zato daje možnost, da sami izberete tiste kanale, ki vam najbolj ustrezajo – njihova programska shema je namreč povsem fleksibilna. V nadaljevanju si poglejmo kako zadeva poteka.

Fleksibilna programska shema, ki jo ponuja A1

Prednastavljena programska shema je na voljo v treh paketih – osnovni, nacionalni in mix. Seveda pa si, kot obljubljeno, lahko sestavite tudi svojo, v kolikor vam nobena od naštetih ne ustreza. Pri tem sicer nimate povsem prostih rok, saj ne morete izbrati vsakega programa posebej, temveč mora biti vaša programska shema zgrajena iz posameznih prednastavljenih sklopov. Najprej so tu trije osnovni sklopi, ki vključujejo po 42, 72 ali 77 zares najbolj gledanih kanalov, ki jih preprosto morate imeti. V nadaljevanju ji lahko dodate nacionalne programe iz različnih držav, številne informativne pa tudi erotične kanale.

Televizijske vsebine za vsak okus

Izbor kanalov je zares velik in ponuja nekaj prav za vsak okus. Vaša programska shema tako lahko vključuje tudi otroške oddaje, v kolikor imate mlado družino ali pa enega od številnih filmskih paketov, če ste zagrizen filmofil. Med slednjimi velja izpostaviti denimo HBO in HBO premium.

Tukaj so še številni paketi športnih kanalov s katerimi boste lahko spremljali tako domače kot tudi tuje dogodke. Velik poudarek je denimo na spremljanju ameriške košarkarske lige NBA. Seveda niso pozabili niti na tiste željne plesa in zabave, saj vam omogočajo, da je vaša programska shema obogatena tudi z glasbenimi paketi, ki ponujajo širok žanrski spekter, od zahodne pop do balkanske glasbe.

V kolikor pa vas zanima več o HBO programu pa si lahko preberete na tem naslovu: https://ifcostumes.com/hbo-go-ne-skrije-najzanimivejsega/