Skoči na vsebino

Dekliške pajkice za vsak dan

gap trenirke

Dekliške pajkice so zelo popularen kos oblačila, saj niso le modne vendar tudi izjemno udobne. So primerne na nošo skozi celo leto. V prehodnih obdobjih, jih nosimo najpogosteje. Medtem ko jih poleti nosimo med telovadbo ali doma, pozimi pa so lahko odlične za pod hlače.

Danes lahko nakupujete dekliške pajkice kar z udobja svojega doma. Pri tem je priporočljivo preveriti kakovost uporabljenih materialov ter pa samo znamko podjetja. Enega izmed kvalitetnih ponudnikov si lahko ogledate tukaj: https://www.gap.si/sl/gap/dekliske-pajkice-in-trenirke.

gap pajkice

Material in vzdrževanje

Najboljši material je tisti kater je kvaliteten ter enostaven za vzdrževanje. Dekliške pajkice pri katerih najdete večino sestave bombaža, zaznamujejo kvalitetn izdelek. Bombaž je naraven material, kar pomeni da izdelek diha, ter je primeren za pranje v pralnem stroju. Nekatere dekliške pajkice pa so narejen z večino organskega bombaža kar je pravtako odličen material. Mehak in udoben ter popolnoma varen za čiščenje v pralnem stroju.

Dekliške pajkice so narejen predvsem za udobje vaše punčke. To nakazujejo naravni materiali ter elastičen pas za dober oprijem ter maksimalno udobje.

gap trenirke

Izbira velikosti

Najpogostejši in najbolj upravičljiv strah med nakupom preko spleta je seveda izbira prave velikost. Zelo hitro se lahko zgodi, da nam kos izbranega oblačila ne stoji pravilno, oziroma nam je prevelik ali premajhen. Temu se lahko izognemo z tabelo velikosti. Danes ima večina dobrih spletnih podnunikov objavljeno tabelo velikosti na svojih spletnih straneh. Največkrat jo najdemo kar na strani točno določenega produkta. V kolikor sledimo le tej, si lahko najbolje zagotovimo, da izberemo pravo velikost za nas ali naše otroke.

Z tabelo pa najdemo tudi navodila za merjenje, katero nam olajša preglavice, če smo se izmerili pravilno. Pri merjenju za katere koli hlače, je pomembna meritev pasu, bokov ter notranjega šiva. Pas izmerimo tako, da si merilni trak ovijemo okoli pasu, ter pazimo, da je ta ves čas napet. Za mero bokov stojimo s petama skupaj in izmerimo obseg najširšega dela bokov. Notranji šiv pa izmerimo s svojimi najljubšimi hlačami. Te položite na ravno podlago in jih izmerite od koraka do roba hlačnice.