Anticelulitna masaža izboljša videz

rehamed

Zdravje je precej močno povezano tudi z videzom. Kaj hitro lahko že po videzu ugotovimo, kdo živi zdravo in kdo ne. To seveda ni strogo pravilo, je pa dandanes videz precej pomemben za naš položaj v družbi. Načinov in sredstev za ohranjanje oziroma spremembo našega videza je precej, postopek naj bi se začel pri zdravi in uravnoteženi prehrani. Včasih pa to ni dovolj, še posebej v zrelejših letih so spremembe težje in se poslužujemo določenih tehnik in postopkov, kot je anticelulitna masaža, s katerimi svoj videz polepšamo oziroma spremenimo prej in učinkoviteje kot z uporabo samo klasičnih pristopov.

 

Kaj lahko naredi anticelulitna masaža in kako vpliva na videz?

anticelulitna masaža

Običajno se anticelulitna masaža izvaja z aparati LPG. Uporablja se princip globinske masaže, ki deluje na principu vsesavanja ter masiranja, ki spodbujata obtok v arterijah, venah in v limfnem sistemu. Končni rezultat je, da se neravnine na koži zravnajo in začne se tvoriti več elastina ter kolagena, kar izboljša napetost kože in poskrbi za zapeljivejšo postavo. Torej je to postopek, pri katerem boste dodatno poskrbeli za videz svojega telesa, ne da bi bila potrebna dodatna fizična aktivnost. Le-ta je sicer izjemno pomembna za videz in počutje, a pretiravanja tudi ni priporočljivo in je dobro, ko nekatere zadeve lahko izvedemo brez dodatnih naporov.

Je anticelulitna masaža z aparatom LPG boljša od navadne?

anticelulitna masaža rehamed

 

Vsaka dobro in strokovno izvedena masaža je koristna za naše telo, se pa seveda pojavljajo razlike med tem, kako učinkovita bo anticelulitna masaža in kako bo učinkovita ročna masaža. Nekateri trdijo, da naprave nikoli ne bodo tako učinkovite kot je lahko čutna človekova roka, a ima tehnologija vseeno določene prednosti, ki jih je težko zanemariti. Anticelulitna masaža z aparatom LPG ima predvsem to prednost, da prodre globlje v tkivo in tako omogoča bistveno boljše rezultate kot ročna masaža. Zato je v nekaterih primerih dobro razmisliti o ponudnikih, ki ponujajo nekaj več.