Ali se kolagen naravno nahaja v vsakodnevni hrani?

kolagen

Da, nekaj kolagena dobite v hrani, ki jo sem ter tja pojeste. Govejo juho imamo na primer vsi radi, a verjemite, če si želite doseči z govejo juho učinek, da bi bila zraven izpolnjena dnevna potreba po kolagenu, bi morali vsakodnevno zaužiti močne goveje juhe, ki se moramo kuhati po cel dan, da se kolagen dejansko izloči, pri tem pa v juho dodati številne kosti in najbolje še drobovino. To pa že ne zveni več tako lepo. Aja, pa to še ne pomeni, da bi bil kolagen zaužit v zadostni dnevni potrebi. Zraven bi morali zaužiti še drobovino in seveda vsak dan, kar pa zagotovo ni možno. Ne nazadnje je taka hrana težka za želodec in mnogim bi postalo slabo. Zato je zagotovo edina primerna in smiselna rešitev, da se kolagen uživa vsak dan v kapsulah, ampak ne kar vseh, smiselna je odločitev za kolagen podjetja Malinca, ki je izdelek razvila z mislijo na in za stranke, temelji pa na rastlinskih izvlečkih, katerim so dodane še nujno potrebne snovi, da se kolagen dejansko lahko ustvarja.

Zakaj je kolagen podjetja Malinca tako poseben?

Najprej so morate zavedati, da njen izdelek ne vsebuje kolagena, temveč snovi, ki pomagajo telesu, da ga lahko proizvede. Hkrati so vse te snovi rastlinskega izvora, brez glutena, laktoze, okusa in sladkorjev. Vsebuje pa dejansko le 5 naravnih sestavin, in sicer so to vitamin C, ekstrakt zelenega čaja, bambus, aminokisline (glicin, prolin, lizin) ter pšenični izvleček ceramosides (kljub temu ne vsebuje izdelek glutena). Če ste prebrali vse to, vidite, da sestava kapsule, ki tudi ni narejena na način, da bi kakor koli škodovala telesu, ni narejena na način, da bi že sama kapsula vsebovala kolagen, temveč dejansko vsebuje samo snovi, ki pripomorejo k izdelavi kolagena.

Kje se lahko ta kolagen kupi?

Kupite ga lahko v spletni prodajalni malinca.si ter v vseh DM trgovinah po Sloveniji. Zaradi narave izdelka, pa ga ne najdete v klasičnih lekarnah, kjer se praviloma prodajajo dodatki, ki so registrirani kot zdravilo.