Akumulatorski vrtalnik, prijatelj vsakega mojstra

akumulatorski vrtalnik

Vsak mojster vam bo znal povedati, da je akumulatorski vrtalnik eden najpomembnejših in najbolj nepogrešljivih kosov orodja, ki pride prav pri praktično vseh opravilih. Naj gre za enostavna domača popravila ali za zahtevne gradnje, je prav akumulatorski vrtalnik tisto orodje po katerem boste najpogosteje posegli. Uporaben je praktično povsod, če gradite celo hišo ali le želite pritrditi sliko na steno. Zato je pomembno, da imamo doma kakovosten akumulatorski vrtalnik na katerega se lahko vsakič zanesemo. Seveda ni vsako orodje enako dobro in nekateri vam bodo povzročili več sivih las kot bodo rešili težav.

Zakaj je akumulatorski vrtalnik boljši od klasičnega?

Glavna prednost, ki jo prinaša akumulatorski vrtalnik je fleksibilnost, saj nismo več vezani na električni kabel, ki nas pri delu lahko precej ovira. Prav tako akumulatorski vrtalnik omogoča delo tudi na terenu, kjer zaradi različnih vzrokov ni električnih priključkov. Prav vam pride na vrtu, ob sestavljanju hiš

ice na drevesu ali zgolj pri pritrditvi vijakov na pohištvu. Ker nima dodatnih žic, ga je mogoče tudi zelo enostavno shraniti in imeti vedno na dosegu roke.

Izberite kvaliteten orodje japonskega porekla

Metal Mikulič je eden vodilnih trgovskih podjetij v Sloveniji, ki je specializirano za orodje in varilno tehniko. Kot partner japonske korporacije Hitachi Koki za tržišče Slovenije, Bolgarije ter Bosne in Hercegovine ima ekskluzivno zastopništvo nad dobavo električnega orodja Hikoki, ki je pravzaprav sinonim za kakovostni akumulatorski vrtalnik. Podjetje, ki ima v svetu primat pri razvoju tovrstnih strojev, je kot prvo na trg postavilo akumulatorski vrtalnik z brezkrtačnim motorjem.

metal mikulic akumulatorski vrtalnik

Prav tako so prvi ponudili vodoodporne naprave ter baterije z vgrajenim omejevalnikom porabe. Njihov akumulatorski vrtalnik se ponaša z zmogljivo baterijo, ki omogočajo dolgotrajno delo brez potrebe po vmesnem polnjenju. V njihovi ponudbi boste našli orodja tako za hobi program kot tudi za profesionalno uporabo.